Grattis farfar!

Grattis farfar, hoppas du far en underbar fodelsedag :)

 

I know you like him so ;)

Kramar Mikaela,

Okej da,

Berattar bara lite snabb info for klockan ar sa mycket och jag maste sova for jag ska upp vid sju imorgon bitti-
Jag ska byta familj och jag maste hitta en innan den 10 Juni annars maste jag aka hem! Och bara sa ni vet sa vill jag inte aka hem (fast jag har hemlagntan), jag har sagt minst tre manader och det ar verkligen MINST! Men om jag aker hem sa ar det inte mitt fel. Men iallafall sa kanske jag redan har en familj pa G, dom bor ca 10 min fran Livingston och dom har ett barn som ar 13 manader :) Ska troligtvis traffa dom pa Sondag, har mer att beratta om hur jag fick kontakt med den familjen och varfor jag ska flytta sa imorgon lovar jag att skriva om allt som har hant under dom senaste dagarna :) For det har var typ en tiondels information, haha. Sa hela storyn imorgon!

Saknar alla, hoppas ni tanker och saknar mig lite med ;)
Alskar dig Stefan.

Love Mikaela,

Thats it!

Jag har faktiskt ingen lust att skriva om det jag och familjen pratade om  just nu sa jag kommer att skriva om det imorgon istallet! Och det jag kommer skriva om tror jag kommer gora er valdigt forvanade. Jag har inte riktigt hunnit smalta det an sa jag vet inte om jag ska skratta, grata eller vara forbannad?
"But this is just my damn luck"

Love Mikaela,


Skon dag,

Forsta dagen pa lange dar allt har varit bra :) Kanns skont, kanns som om jag behovde det! Inget speciellt har hant forutom dom vanliga rutinerna typ men det har varit bra anda. Har iof varit ute och gatt i nastan tva timmar med pojkarna, det har varit som varsta traningspasset, haha ;) Jo men faktiskt, ganska snabb takt och upp o ner for backar! Jag behovde det och det ar skont nu efterat! Har varit ute och rort pa mig ratt mycket anda sen jag vricka foten, det var sa enormt trakigt att bara ligga dar som en annan padda och inte gora nagot :) Kanske har blivit i genomsnitt 40 minuter varje dag! Sa duktig sa!
Igar var jag med Katrin igen, vi akte till Starbucks och kopte oss varsin kaffe latte och det var gott kan jag lova! Jag vet, jag dricker inte kaffe i vanliga fall men ibland sa ar det gott med en kaffe, eller en kaffe latte rattare sagt ;) Sen akte vi hem till henne och kolla pa tv och snacka skit. Det ar sa mycket lattare att klara av dagarna nar man har gjort nagot kvallen innan, da man kanner att man inte ar helt ensam, for det kanns det som ibland kan jag lova! Men idag ar allt helt okej faktiskt :)
Jag fattar inte vad det ar med mig, jag blev sa javla sugen pa att ut och springa nu, haha :) Men jag har inga traningskor och sa maste jag vara forsiktig med min fot. Men jag fattar inte heller vad jag far all energi ifran? Jobbar liksom 10 timmar per dag fran mandag till torsdag och sen 5 timmar pa fredagen och jag ar inte trott alls! Men jag klagar icke :)

Usch nu blev jag nervos, Steven och Tara ropade pa mig och ville prata med mig :S Vad ar det nu da? Skriver sen!

Love Mikaela, 

HUVUDVARK!

Jag har san javla huvudvark att jag tror jag dor snart! Fy fan vad jobbigt det ar. Det gar ju inte over heller, har haft sma huvudvark sen forra onsdagen eller nat men ikvall ar det verkligen sprang huvudvark. Jobbigt att koncentrera sig, vara glad och framfor allt sitta vid datorn ;)
Igar sa hade jag en jatte jobbig dag, hade sjukt mycket hemlagntan och allt var bara sa javla trakigt! Forutom pa kvallen da jag och Katrin akte och handla glass och sen kolla pa film :) Trevligt att gora nagot for en gangs skulle!
Idag har jag jobbat sen klockan atta i morse och det har gatt bra pa dagen men som sagt nu pa kvallen har det varit jobbigt pga min huvudvark! Fattar inte varfor det inte kan slappa for?! Irriterande. Sa ikvall blir det lugnt, skulle vilja kolla pa tv men har ingen just nu i mitt nya rum. Far lagga mig tidigt och lasa eller nat istallet, skont :)
Lovade ju bilder sa det ar lika bra att lagga upp nagra ;)

Har ar bilder fran paraden igar,
    

    

Jag orkar faktiskt inte skriva mer eller lagga upp fler bilder, skulle lagt upp pa huset och hur det ser ut och sa men tyvarr. Skriver troligtvis imorgon igen :) Och da kan jag lagga ut fler bilder.
Hoppas alla sover gott dar hemma! Saknar er.
Alskar dig Stefan,

Love Mikaela

Hej,

Kan inte skriva sa mycket just nu, maste kolla till barnen. Men ville bara saga att senare sa kommer jag lagga ut bilder fran igar och sen lite bilder pa huset och sa :) Skriver ocksa lite vad som har hant igar och idag!
Ha det bra sa lange,

Love Mikaela


Memorial day,

Vilket vader det ar ute, om man skulle vara i Sverige skulle det kallas hogsommar just nu! Det ar sa varmt och kvavt! Men det ar ju gott att man kan vistas lite ute iallafall :) Idag som ni ser ar det memorial day och vi har varit och kollat pa en parad ;) Typiskt USA! Det var val ingen att hurra for direkt men det dog. Det ar en dag som man hedrar alla som har dott i krig, tror jag? Eller har jag fel, haha :)
Just nu har jag rast sa jag sitter i kallaren och bara tar det lugnt, har fortfarande lite ont i halsen och huvudet men sa borjar jag ocksa bli forkyld. Det vill jag inte bli, usch vad trakigt.
Har inget bestammt infor veckan men om jag kanner mig sjalv ratt sa blir det lugnt :) Har lust att ga ut och kaka nan kvall sa jag ska hora med Katrin om hon vill hanga pa nanstanns. Sugen pa kina mat faktiskt, oh vad hungrig jag vart nu! Far ata lite vindruvor och notter sa gor det over ;)
Skulle ha lagt in bilder men det funkar inte just nu sa jag gor det senare ikvall istallet!
Hur har ni det dar hemma? Saknar er som fan.
Alskar dig Stefan!

Love Mikaela,


Shake it!

Metro Station- Shake it



Sa javla bra lat :) Fastna for den direkt!

Men iallafall, imorgon ar det mandag igen och tur ar val det for jag mar lite battre forutom att jag fortfarande har lite ont i halsen, men jag behover gora nagot, ar sa rastos! Idag har jag iof vart ute och gatt i tva timmar och det har varit sa javla varmt ute, typ 25 grader eller nat :) Skulle varit skonare att ligga och sola nanstanns och sen bada i en ljummen pool men sa vart det icke, eftersom dom inte har nagon pool, hihi ;)
Har tankt att ta mig en till promenad nu sahar pa kvallen, eftersom det ar mer behagligt ute  sa jag slipper svettas ihjal :) Kanske ga och kopa mig nagot?!  Ar sa sugen pa allt mojligt just nu men jag maste sluta ata massa godis och skit som jag har gjort nu under senaste veckan! Forut idag kopte jag kycklingsallad, notter och frukt istallet for godis och chips. Duktigt va ;) Men jag har faktiskt legat och funderat pa varfor jag ar sa sugen pa sant skit men sjalvklart ar det for att jag inte har rokt pa nio dagar nu! Sag att jag ar duktigt, jag behover hora det, haha :)
Och nagot mer som jag ar sugen pa ar att shoppa men det maste vantas med till nasta helg! Trakigt nog! Vill ha en helt ny garderob :) Jag och Jennifer aker troligtvis in till NY i helgen sa da kan jag ju shoppa, planerar utan att hon vet nagot ;) Men den lilla stunden jag kannt henne sa kommer hon inte tacka nej till en shoppingdag?!
Nehe nu ska jag ut och rora pa mig, det behovs kan jag lova!
Och ni ska inte tro att jag inte har nagon hemlagntan for det har jag, och det ar jobbigt just nu! Orkar ej prata om det.
Alskar dig Stefan,

Love Mikaela

Till mamma,



Grattis varldens basta mamma pa morsdag! Jag alskar dig massor och jag saknar dig hur mycket som helst. Skulle vilja ge dig allt du onskar dig for det ar du verkligen vard. Men jag hoppas du far en underbar dag!



Puss o kram fran din dotter,

Sjuk, fortfarande!

Fy fan vad trakigt och uttjatat det har borjar bli! Ligga i sangen med datorn i knat och lyssna pa musik, visst jatte skont att ta det lugnt men jag borjar bli rastlos! Jag vill in till NY och shoppa ju :) Jag vill inte vara sjuk langre. Det blir sa ensamt. Fint vader ar det ute ocksa, ah blir sa arg pa att jag ar sjuk nu nar allt borjar ordna upp sig har hemma ocksa. Vill ju umgas och vara trevlig men just nu kanns det som om jag inte orkar det, men igar sa grillade vi har och spelade poker :) Dom ar sa mycket trevligare och roligare att umgas med nu. 
Har inte sa mycket att beratta an att allt ar battre men jag saknar alla sa fruktansvart mycket dar hemma! Det ar sa jobbigt alltsa, ni kan inte fatta! Och speciellt nar man ar sjuk eller nagot annat hander, man fattar da hur ensam och liten man ar i denna varld. Usch nu vart det jobbigt.
Kanske skulle ta en dusch och sen ga ut och satta sig i solen, sa man kanner sig och gor nagot vettigt iallafall!
Men skriver sakert mer sen eftersom klockan bara ar halv ett har ;)
Alskar dig Stefan, tanker pa dig jamt!

Love Mikaela,


Ta mig dit istallet och gor mig frisk!


(Fler bilder finns i ett inlagg langre ner pa sidan)

Kan inte sova,


 

 

 

 

 

 

  

I'm lonley..

Bilder :)

Lagger upp lite blandade bilder nu sa ni far se hur jag har/ har haft det :)

 Vagen fran dar vi sov till sjalva skolan,

 Skolan

 Malin, Malin, Sindi och Jennifer :)

 Nagon annan stor byggnad,

 Har sitter jag pa bussen pa vag till NY. Och som ni ser, stodgips, kryckor och hela paketet, haha :)

 Den kanda gula taxibilen som jag har akt en hel del nu ;)

 NY

 NY

 NY

 NY

 NY

 Frihetsgudinnan,

 Ground Zero,

 Empire state building,

 Malin, Naphie, Malin, Sindi och Jennifer.

Det var nagra bilder det, har kommer nagra till men det blir inte sa manga for det tar sa grymt lang tid att ladda upp dom!

 "Mitt" rum

 Mina bilder :)

 Zachy och Aaron, i mitt rum, och som ni ser ar det ocksa ett utav deras lekrum.

 Jag pa bussen pavag in till NY,

 Jennifer posar snyggt :) Vi ar nu inne pa klubben,

 Har var det vi sov och det blev en dyr natt det, 140 dollar!

 Jennifer pa taget in till NY (Sondag)

 Jag pa taget,

 NY igen :)

 NY,


 NY,

 NY,

 Broadway :)

 Jag i NY :)

 NY,

 Jennifer,

  Och sista bilden far bli pa mig igen :)

Detta tog en lang tid sa jag hoppas manga kollar pa bilderna, och ni kan tanka er hur manga fler bilder jag har ;) Paparazzi som jag ar, hihi :)
Ville bara saga att allt ar mycket battre med familjen nu ocksa sa vi har bestamt oss for att jag ska stanna har! Hoppas pa att det fortsatter sahar nu. Men dom verkar andra pa sig ratt mycket och det ar det viktigaste just nu. Men sjavlvklart ar inte allt bra for jag ar sjuk! Har ont i halsen, kroppen och har huvudvark, kanske lite feber. Men det ar ju min vanliga "tur" nu fortiden ;) Men jag klarar mig, det har jag ju gjort hittills sa, haha.
Saknar alla dar hemma sa grymt mycket ni skulle bara veta! Vad gor ni dar hemma, mer info tack ;)
Alskar dig Stefan,

Love Mikaela,

Vet varken ut eller in?!

Det ar sa svart at forklara hur det ar har nar man inte har eller ar i samma situation. Jag kan iallafall saga att den har dagen har varit den basta dagen hittills om man sager genom hur trevliga dom har varit. Men sa har jag sjalvklart inte matt bra, tror jag borjar bli sjuk! ALLTID ska det vara nagot, det har ar helt otroligt alltsa, har aldrig haft sa mycket otur som under dom har tva veckorna. Men nu iallafall sa ska jag byta familj, om jag far nan annan vill saga inom loppet av tva veckor annars sa maste jag aka hem! Inte sa rolig regel men sa ar det visst. Vet inte vad jag ska saga om det forutom att jag vill ju vara har i minst tre manader sa man har verkligen forsokt liksom! Men vem vet, med min otur sa ar jag val hemma om tva veckor igen! Det skulle verkligen kannas pinsamt och sa kanns det som om ingen vill ha mig hem :(
Helgen som har varit da (Nu ska ni fa hora pa annu mer otur)
Fredag- Hangde med granntjejen till NY for party pa nan klubb som jag ej minns namnet pa nu. Det var jag och tre tjejer som borja med ol hemma hos granntjejen da sen akte vi buss in till NY och dar traffa vi Jennifer (svensk tjej som jag traffa pa skolan), vi gar in dansar och dricker och jag kande typ ingenting (Jag blev inget full alltsa). Sen gar vi ut och roker (min forsta cigg pa over en vecka) och nar vi val ska ga in igen sa far inte jag komma in for att en brud i garderoben satt mig dricka ol! Javla f**** sager jag bara, som om jag var den enda som hon sett dricka utan att va 21 ar da. Jag fick inte ens ga in och hamta min jacka utan jag fick sta ute i regnet i linne i 1,5 timme, fatta att jag fros och var hysterisk och ledsen. Jennifer gick iallafall direkt till garderoben for att hamta ut min jacka men det var ko och folk trangde sig hela tiden sa det var darfor det tog san tid. Nar hon kommer ut sa forsoker vi fa tag pa dom andra eftersom vi skulle hanga med dom, men da sager dom att dom inte har nagot stalle att sova pa sa vi far klara oss sjalva! Det ar ju javligt bra, forsta gangen helt sjalv i NY, det ar natt och  kan vi inte ta oss hem. HEJA! Vi aker iallafall taxi och tar in pa ett hotell som kostar 140 dollar per natt, men det ar ju bara betala och se glad ut liksom. Sa rok 70 dollar at helvete plus allt annat som kostade innan pa denna misslyckade kvall.
Lordag- Jag och Jennifer knallar runt NY lite och sen aker vi tag hem till henne dar vi duschar och bara tar det lugnt. Vi kande att gora det basta av situationen sa vi aker pa bio, Narnia blev det. Den var mycket bra :) Sen ett skamt som bara jag och Jennifer fattar- Jag ar en fattig bondrang, haha, det var lange sen jag skratta sa mycket. Mitt upp i allt ocksa ;) Det var ju inte lika roligt att aka hem da, javligt morkt och laskigt. Bara tankte att nan acklig gubbe skulle sta mitt i vagen med motorsag eller nat! Haha ;) Vi kom helskinnade hem iallafall och lever gor jag sa det ar ju bra!
Sondag- Vi tankte forsta aka och kolla pa bio igen, vi har massor med filmer som vi maste se! Men sen sa strunta vi i det och gick och kolla pa skor och klader ist. Sen aker vi hem till Jennifer igen och ater och efter det tar vi taget till NY. Dar vi gar in pa tatueringsmassan som har hallt pa hela helgen och vi gar sjalvklart in nar det ar en timme kvar! Ratt coolt var det. Jennifer ska eller har gjort en tatuering nu, en ganska stor och en ganska liten ros. Jag tror det var efter det som vi sag tva kandisar :) Conan O'Brien och sen en till kille som ar med i Weeds (tv-serie) Och det roligaste var ju att Conan O'Brien halsar pa oss, kollade pa oss och sen Hello, haha :) Det kan ju ha varit for att vi blev helt stumma och bara stirrade pa dom. Jag som hade min kamera uppe da samtidigt tror ni jag tog ett kort eller? Nej, sjalvklart inte! Vi vandrar runt NY ett tag iallafall och vid nio kanner jag att jag verkligen maste kolla upp ett tag och sjalvklart sa gar det inga tag hem till mig. Fatta att jag fick panik! Ringer hem till familjen och fragar vad jag ska gora och da sager dom at mig att ta ett visst tag och ga av dar och sen ta taxi resten av biten. Jag litar ju pa dom och gar av dar, klockan var 22.45 nar jag kom till vad nu staden hette och tror ni att det gar taxibilar i en liten fororts stad sa sent pa en sondagskvall?! Ne just det. Men jag vandrar iallafall runt i en timme i morkret helt sjalv i USA! Smart Mikaela Johansson. Sen borjar jag fa ont i fotterna och borjar aven bli valdig trott sa jag gar inte pa en resturang och dom hjalper mig ringa taxi men ingen absolut ingen utav 15 bolag har korning runt det omradet! Sen erbjuder sig en tjej som jobba dar skjutsa hem mig, snallt :) Jag kom hem klockan 00.30! Jag kan ju saga tur i oturen da. Det var min helg det, tur att jag har traffat Jennifer iallafall :) She made my days! Tack for allt gumman.
Sen maste jag ju bara saga, min fot har inte blivit bra an och ni kan ju tanka er hur stor den var nar jag kom hem i lordags, varsta jag sett! Stor som en fotboll, haha ;)
Nu vet ni vad som har hant mig under helgen, ingen kan ju komma och saga att jag har nagon tur iallafall. Men lite roligt har det varit iallafall!

Ni ska bara veta hur mycket jag saknar er dar hemma, allihopa! Sorry att jag inte skriver har sa ofta eller pa mailen men for det forsta sa ar det har forsta gangen sen i fredags jag sitter vid datorn och sen sa kanner jag mig inte som mitt normala jag, inte sa roligt att hora mig klaga hela tiden. Bara mamma och alsk som far sta ut med det, hihi :)
Nar jag var pa kluben i fredags sa spelades det nan lat som jag sjalvklart inte kommer pa nu vad den heter och da bara FRIDA! Forsta jag tankte pa :) Oh ville bara att du skulle va dar da och dansa arslet av dig med mig. Och Jenny nar jag satt pa taget hem fran NY i sondags sa lyssnade jag pa Umbrella, varan lat forra sommaren ju!
Och idag kom laten collide pa radion och da kom det massor med kanslor och massor med minnen upp! Ocksa idag sa spelade och sjong Steven Let it be, det ar ratt jobbigt att lyssna pa musik har ;) Latar man kanner igen har alltid med sig massor med minnen ocksa. Jag ar valdigt kanslig just nu, som ni kanske marker, haha!
Men som sagt nu vet ni hur det ligger till och hur mycket jag saknar er dar hemma!
Alskar dig Stefan! Och jag alskar aven dig mamma, pappa, Sandra, Frida, Jenny och Martina :)
Skulle kunna fortsatta att skriva och skriva om allt som hander och hur det ar sa men ingen orkar val knappt lasa detta sa det ar lika bra att sluta nu.

Love Mikaela,

Detta inlagg skulle kommit in i torsdags,

Jag maste bara saga, HERREGUD! Jag blir sa trott pa denna familj, dom ar verkligen inte bra. Ni far ursakta att jag klagar men redan efter en vecka sa behandlar dom mig inte ratt! Som nu tex, jag satt och prata med Jennifer i telefonen och vi har pratat i ca 20 min och da lyfter Steven luren och sager att han maste ringa. Har inte han haft hela dagen pa sig att ringa eller? Plus att kan val komma ner och saga det till mig. Mamman ar sur och bitchig hela tiden! Hon typ derigerar mig hela dagarna vad jag ska gora och vad jag ska hamta at henne typ. Som jag kanner nu sa vill inte jag stanna faktiskt, jag menar det ska ju inte vara sa att man ska ma daligt nar man ska vara pa sitt livs resa. Jag har inte heller ett eget rum utan jag far dela rum med barnens storsta lekrum, det ar som ett stort hobbyrum alltsa. Det finns inte heller nagon mat att ata for dom har inte handlat en enda gang sen jag kom! Jag lovade mamma och alsk att jag skulle ringa min LCC idag men jag glomde bort det och sen blev klockan for mycket! Sa imorgon ska jag ringa henne och saga som det ar for detta gar inte! Antingen far dom andra pa sig eller sa kommer jag byta familj. Nu vet ni hur det ligger till, allt kanns inte sa bra om jag sager sa och sa sjalvklart saknar jag alla dar hemma! Jobbigt som fan.
Imorgon sa kommer jag nog efter jag slutat ga nanstanns och bara va sjalv, behover tanka genom allt. Jag far forhoppningsvis min lon imorgon med sa jag kan kopa mig nagot gott tills kvallen. Lordag ska jag till NY och traffa Jennifer och forhoppningsvis sova hos henne ocksa. Vi ska ta en hel shoppingdag :) Kommer bli roligt att gora nagot annat for en gangs skull! Sa nu vet ni min helg pa ett ungefar.
Men jag maste fa i mig nagot att ata innan jag somnar (om det finns nagot)
Som sagt saknar alla dar hemma,
Alskar dig Stefan!

Love Mikaela,

Snart helg,

Jag maste bara saga, HERREGUD! Jag blir sa trott pa denna familj, dom ar verkligen inte bra. Ni far ursakta att jag klagar men redan efter en vecka sa behandlar dom mig inte ratt! Som nu tex, jag satt och prata med Jennifer i telefonen och vi har pratat i ca 20 min och da lyfter Steven luren och sager att han maste ringa. Har inte han haft hela dagen pa sig att ringa eller? Plus att kan val komma ner och saga det till mig. Mamman ar sur och bitchig hela tiden! Hon typ derigerar mig hela dagarna vad jag ska gora och vad jag ska hamta at henne typ. Som jag kanner nu sa vill inte jag stanna faktiskt, jag menar det ska ju inte vara sa att man ska ma daligt nar man ska vara pa sitt livs resa. Jag har inte heller ett eget rum utan jag far dela rum med barnens storsta lekrum, det ar som ett stort hobbyrum alltsa. Det finns inte heller nagon mat att ata for dom har inte handlat en enda gang sen jag kom! Jag lovade mamma och alsk att jag skulle ringa min LCC idag men jag glomde bort det och sen blev klockan for mycket! Sa imorgon ska jag ringa henne och saga som det ar for detta gar inte! Antingen far dom andra pa sig eller sa kommer jag byta familj. Nu vet ni hur det ligger till, allt kanns inte sa bra om jag sager sa och sa sjalvklart saknar jag alla dar hemma! Jobbigt som fan.
Imorgon sa kommer jag nog efter jag slutat ga nanstanns och bara va sjalv, behover tanka genom allt. Jag far forhoppningsvis min lon imorgon med sa jag kan kopa mig nagot gott tills kvallen. Lordag ska jag till NY och traffa Jennifer och forhoppningsvis sova hos henne ocksa. Vi ska ta en hel shoppingdag :) Kommer bli roligt att gora nagot annat for en gangs skull! Sa nu vet ni min helg pa ett ungefar.
Men jag maste fa i mig nagot att ata innan jag somnar (om det finns nagot)
Som sagt saknar alla dar hemma,
Alskar dig Stefan!

Love Mikaela,

Hej, igen

Maste bara tillaga, vad har ni for er dar hemma och hur mar ni?

Kommentera garna :)

Love Mikaela,

Hello everybody!

Ni far ursakta att jag inte skriver sa ofta just nu, men jag lovar att det kommer bli battre sen och bilder kommer det att komma ocksa :) Har mycket att gora och mycket att lara!
Jag borjar 9.30 pa mornarna och slutar 7.30 pa kvallarna, mandag till torsdag. Ibland kommer jag att fa jobba antingen fredag eller lordag ett par timmar. Under dagarna sa leker jag med barnen, ger dom mat, sen sover dom ca tva timmar under dagen da ska jag plocka undan disk, plocka undan leksaker och dammsuga varannan dag. Ar det nagon som kan saga ifall jag ska skota om vuxnas saker som tex disk och papper och sen dammsuga? Det kanns som om dom utnyttjar mig eller bara att dom inte vet eftersom dom har haft en nanny forut och inte en au pair. Jag fragar har forst sen ska jag prata med min LCC ocksa. Annars ar dom snalla och sa men mamman ar lite tjurig och bestammd och hon daltar ratt mycket med barnen sa det ar inte sa latt for mig att ta hand om dom nar hon gar till ett annat rum for dom borjar grata och skrika direkt! Vet ej vad jag ska gora da?! Och forestan sa kanner jag mig ratt mycket ivagen ocksa eftersom mamman och pappan ar hemma for det mesta, eh vad ska jag gora da liksom?! Kanns sa fel att saga typ nej och sa till barnen da. Det ar svart det har! Sen har jag inget eget rum heller, for i samma rum har barnen sitt sorsta lekrum och nar dom ar dar haller dom pa att pillar pa mina saker, som bland annat mina kort som jag har satt upp pa vagen, det jag fick hora da var att jag skulle satta upp dom hogre inte att dom sa till barnen att sluta pilla pa det! Hm, vet inte riktigt med detta alltsa. Kanns som om jag vill ha mitt eget rum och inte behova stada upp for alla i hela familjen! Sen har dom ocksa lovat en mobil och kanske en egen dator, men det verkar ga valdigt langsamt i den processen. Ah vad jag klagar ;) Men jag har ratt trakigt just nu och kanner mig lite ensam och utnyttjad sa. Har fortfarande ont i foten sa om jag gar en langre stund sa far jag ont i den. Inte sa roligt eftersom da kanner jag att jag nastan maste sitta har hemma nar jag ar ledig for att jag vill att det ska bli battre! Jag vill ju ha en mobil sa fort som mojligt for jag vill ju kunna hora av mig till tjejerna som jag traffa pa skolan, det skulle vara roligt att bestamma nagot med dom nagon helg :) sa man kanner att man kan ha nagot att se fram emot!
Har iallafall traffat Katrin rakt over gatan, hon verkar snall och sa, har inte pratat sa mycket med henne an. Men ska kanske hanga med henne och den andra au pairen (som bor hos dom nu innan hennes ar ar slut) ut pa fredag i NY, det kanns skont att ha nagot planerat nu iallafall :) Idag har jag lust att ga en lang promenad efter jobbet, men far se hur det gar pga foten da. Det ar sa fint vader sa det skulle vara skont, och det skulle behovas ocksa!
Nu blir det sahar mycket igen for att jag inte uppdaterar varje dag, men ni far sta ut ett par veckor till ;)
Och en sak till, jag ar sa javla shopping sugen, haha! Maste aka och shoppa nagon dag framover. Ny kjol och nagon snygg topp till, det behover jag! Sen far jag inte glomma skor heller :)
Nu tog det stopp kommer inte pa nagot mer ;) Sa jag skriver sa fort jag har tid igen, men nu vet ni pa ett ungefar hur det ligger till.
Saknar alla dar hemma, det ar lite trakigt utan er!
Alskar dig Stefan! Puss pa dig.

Love Mikaela,

(orkar ej gora kursiv stil och sen lovar jag att lagga ut bilder snart)

USA :)

Forlat att jag inte har skrivit pa ett par dagar och inte ringt eller skrivit till alla, men bara sa ni vet sa tanker jag pa er hela tiden! Okej om det ar det ar nagon som ar intresserad sa kan jag beratta om vad jag har varit med om dom senaste dagarna ;) Borjar fran borjan,
Mandag- Blev skjusad till arlanda av alsk, mamma och syrran :) Det var lite jobbigt att saga hej da och jag satt och grat i flygplanet kan jag lova ;) Nar jag mellanlanda i tyskland traffa jag Naphie och hon fixade sa vi satt brevid varandra pa planet sa det var trevligt. Hon ar sa go ;) Synd att hon akte till Las Vegas idag, hon kunde ju ha bott nara har men Malin, Malin och Jennifer bor nara mig sa dett ar gott :) Nar vi landa i NY sa tog det en liten sund att komma genom tullen och nar vi gick fram till varan chauffor sa fatta han inte att det var vi sa vi stod och vanta och vanta till Naphie gick fram och fraga ifall han kunde ringa varan skola och da sa han ; Men det ar ju ni som jag ska skjutsa, jag har vantat pa er i tva timmar nu. Man bara halla, bra att du hanger med gubbe! Men vi fick skjuts i en limo liknande bil och vi akte genom manhattan sa det var cool, men han korde ju som en dare och jag var sa javla radd! Usch. Men vi kom fram helskinnade ;) Vi blev varmt valkommnade till skolan och jag fick dela rum med en tjej fran Brasilien, hur trevlig som helst! Daligt sov jag den natten och jag var lite ledsen pa tisdagsmorgonen.
Tisdag- Vi borja 8.15 med klasserna och det var ju inga problem eftersom de kandes ju som om klockan var tva pa dagen. Vi ligger sex timmar bak an vad ni gor dar hemma! (Om ingen visste det) Nar klassen har rast sa ska jag ga och ringa familjen och hem tankte jag men da hander det som inte far handa egentligen! Jag ser inte ett trappsteg och ramlar och det knacker till i hela javla foten, jag kunde varken sta eller ga sa jag fick hjalp till "larar" rummet och dar far jag sitta med is runt hela foten och ha forbannat ont! Kunde inte ga tillbaka till klassen pa hela dagen sa jag fick aka tillbaka till vara sovrum och dar fick jag ligga hela kvallen, inte sa roligt men jag hade ju inget val iallafall sa. Och hoppa pa ett ben har jag gjort sedan dess sa jag har sadan traningsvark sa det finns inte.
Onsdag- Jag far skjuts till skolan (for det var anda en bit att ga och jag hoppa pa ett ben sa det gick ju inte annars) och dar far jag enda fran en borjan sitta i larar rummet och bara glo sa jag tyckte att det var sa onodigt att hoppa i trappor och langa korridorer, jag var sa trott och forbannad. Pa kvallen bestammer vi oss iallafall for att aka till akuten och se om dom kan gora nagot. Vi kommer dit vid halv atta och allt gar sa javla fort att hon som skjutsade mig var sa forvanad och sa att det har gar sa fort bara for att du ar blond ;) Haha! San tur var sa lakaren att allt var bara fin fint och jag hade stuckat foten rejalt sa jag fick "stod" gips och kryckor, som jag trodde skulle bli sa bra! Och jag far inte betala en krona som man brukar gora forst (men inte jag) och sen fa tillbaka dom. Efter det aker vi hem till Campus och jag var sa trott att jag gick och la mig.
Torsdag- Forst och framst tankte jag inte hanga med till NY eftersom det skulle bli saa jobbigt men sen tankte jag att det skulle ju vara himla trakigt att sitta dar helt sjalv hela dagen sa jag hangde med och det var som ett tranings pass som jag aldrig varit med om, hur JOBBIGT som helst! Men fy fan vilken cool stad :) Var nastan overkligt, kandes anda som om man sag pa foton ;) De enda affarerna som jag var inne i var tva st NY souvenir affarer. Orka inte ga langre, eller hoppa langre! Fatta att mitt ben ar trott nu! Jag kopte tre t-shirtar, tva kepor ett par strumpor och solglasogon :) Sen gick vi och satte oss pa Wendys och kaka lite. Jag tog en kyckling-ceasar sallad, mycket gott var det :) Sen aker vi hem och packar vaskorna eftersom dagen efter ska vi hem till familjen, och packa vaskorna var icke det roligaste eller det lattaste!
Idag- Vi akte fran skolan klockan halv tio och vid tolv vart jag hamtad fran motesplatsen av familjen Becker :) Dom ar sa trevliga! Och just nu trivs jag bra ;) Vi har pratat en hel del, jag har packat upp i mitt rum, kakat pizza och sen lekt med Aaron och Zac. Sa gulliga sa, och dom ar inte ett dugg lika varandra sa det ar skont! Ja just det, jag har struntat i kryckor och stodet idag och det har faktiskt gatt bra, jag haltar lite men jag orkar inte hoppa omkring langre ;)
Och sen det jag sag i torsdags var: Manhattan, Frihetsgudinnan, Empire state building, Time Square och Ground Zero. Sakert manga fler kanda stallen men dom jag kommer ihag nu iallafall.
Imorgon ska vi ga genom mitt schema och sakerhet och andra saker men just nu ar jag saa trott att jag maste bara sova! Klockan ar ju tio har men hemma sa ar hon ju fyra pa morgonen (har inte vant mig an) och det ar ine undra pa att jag ar trott! Sorry att jag skrev sa langt men detta var inte allt, jag lovar och skulle jag skriva allt sa skulle det vara dubbelt sa mycket. Men allt ar bra och alla ar hur trevliga som helst :)
Maste sova innan jag somnar over datorn! Hoppas alla har det bra hemma, saknar er alla ska ni veta! Allt skulle vara sa mycket roligare om ni var med ;)
Skriver sakert imorgon igen,

Love Mikaela,


Snart ni,

Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska åka imorgon, det verkar som om det inte är någon som gör det! Idag så har jag sagt hej då till Stefan föräldrar, min pappa, Jenny och Frida. Hur jobbigt som helst, vart ledsen =/
Men nu har jag iallafall packat allt som jag ska ha med mig, bara ett par jeans som hänger på tork som jag ej får glömma! Det vart en liten väska på ca 11 kilo, en stor väska på ca 22 kilo och handbagage på 5 kilo! Fy fan vad det lär vara jobbigt att släpa på i New York imorgon. Plus att jag kommer vara hur trött som helst, eller så kommer jag vara så nervös att jag blir helt uppe i varv ;) Vi får se helt enkelt. 
Jag vill ju inte flyga och ännu mindre vill jag mellanlanda kan jag lova! Det om något är jag nervös över. Usch! Men känns så skönt att Naphie ska åka på samma plan från Munchen :) Det kommer vara roligt att träffa henne första gången också! Och sen kommer det ju inte vara dummt att se New York alltså, så jävla coolt! Ah blir helt, får inte fram något ord förutom excited ;) Haha börjar redan med engelskan.
Nu ska jag gå ut med Chicco en sista gång sen ska jag hoppa in i duschen så detta får vara mitt sista inlägg innan jag åker. Oh vad jag kommer SAKNA alla här hemma! Glöm inte bort mig bara ;) Men ha det bra nu och tänk på mig ibland, imorgon gäller det!

Love Mikaela,

24 timmar kvar,

Om exakt 24 timmar lyfter planet från Stockholm ner till Munchen och sen vidare till New York! Det blir bara mer och mer ofattbart. Iof så har jag inte varit såhär lugn på jag vet inte hur länge? Dom andra dagarna har jag varit mer nervös om jag säger så ;) Nu ska jag gå till den andra datorn för att lägga in mer låtar i mp3 spelaren och sen ska jag hänga upp tvätten. Ha det bra,

Love Mikaela,

Jag åker imorgon!

Jag kan inte fatta hur fort tiden går egentligen, jag tyckte att jag nyss skickade in ansöknings papprena till att jag fick min första familj och det första nervösa samtalet. Jag tycker att det känns som igår fast det var ett par månader sen nu. Och imorgon åker jag, helt själv till stora USA! Jag kan inte fatta det själv. Känns overkligt fortfarande, visst lite nervös är jag. Men jag lovar att det går upp och ner! Imorgon vid den här tiden sitter jag och väntar på flygplatsen med älsk, mamma och syrran. Det om något kommer vara jobbigt, att säga hej då till dom när man vet att nu är det sant, nu händer detta! Känner på mig redan nu att många  tårar kommer fällas. Men nu gäller det! Det finns bara nu så det är lika bra att leva livet i nuet också. Jag ska klara detta! Jag vill klara detta! Jag kan klara detta :)
Sitter just nu hemma hos älsk och ska snart ringa mamma så hon kan komma och hämta mig, måste hem och fixa med det sista nu som är att packa resväskan klar, ladda allt och sen säga hej då! Usch börjar nästan gråta nu. Jobbigt.

Hörs sen,

-1 days left!

Love Mikaela,

Bilder från avskedsfest nr 2 :)

 Stefan,  Chicco

 Mamma,  Sandra, Klas och Emilio

 Pappa, Jeppe, Carina och älsk

 Pappa, Jeppe (som alltid ska dumma sig på kort) mamma, jag och Sandra

2 dagar kvar,

Nu är det inte lång tid kvar, det känns i magen kan jag lova :S Är så himla nervös! Vet inte vart jag ska ta vägen och jag vet inte vad jag ska göra?! Usch! Vet inte hur jag ska klara detta? Kommer ju sakna alla så enormt mycket, kommer bli jobbigt kan jag lova men samtidigt är det också så spännande med allt. Jag ska till USA, hur overkligt som helst.
Igår hade jag det jätte trevligt här hemma, vi käka, drack och snacka om resan och allt möjligt. Lite senare spelade vi också Buzz, jag och pappa vann :) Somna väl runt halv tre igår och vakna vid åtta i morse. Trött är jag nu!
Idag ska jag till Jenny (kusinen) och fira henne för hon fyller på måndag, tänkte hänga med dit för att träffa alla innan jag åker också. Ta allt i en och samma smäll ;) Ikväll blir det att ta det lugnt med älsk och packa det sista!

Haha nu har Sandra kommit på varför det vart så fel när jag skrev dom förra gångerna, det var ju bara att trycka på "Ändra redigerare", jo men jag är så smart ibland ;) Nu funkar allt som det ska igen, gött! Tack syrran :)
Nu ska jag fortsätta vara nervös så ha en bra lördag, kanske skriver sen igen!

-2 days left!

Love Mikaela,

3 dagar kvar,

Då ska vi se vad jag inte har hunnit med att skriva, det är en del men jag kortar ner det lite ;) Valborg var jag på fest hemma hos Rickard med grabbarna sen gick vi till Tommy och där var det mycket folk som vanligt! Jenny kom dit också :) Vi festa ju på som vanligt, lite senare gick vi till Hugo och fortsatte där med drinkar och tequila, haha. Jag blev som vanligt full men jag hade det mycket roligt :) Igår var jag bakis och trött så jag och älsk låg och slappa hela dagen sen på kvällen åkte vi till min pappa och träffa släkten en sista gång innan jag åker! Det var trevligt :) Fick även lite fickpengar som kan behövas när jag är NY kan jag lova! Efter det åkte vi hem och skulle kolla på film men vi kolla på humorgalan istället och sen somnade jag gött igår kväll, jag var precis slut! Idag så har jag och mamma vart och handlat tills ikväll, det blir tacos :) Mycket gott! Jag ska ha en liten avskedsfest för dom närmaste idag tänkte jag, så det blir öl, tacos och lite skit snack! Det blir nog bra det, fast jag inte är så sugen på att dricka men det går nog ner sen ;) Jag kan inte fatta att det bara är TRE dagar kvar! Börjar bli nervös nu när jag tänker på det och har lite ont i magen faktiskt. Kan inte fatta att jag (helt själv) ska vara borta från allt och alla i ett helt år. Det går säkert bra, hoppas jag ;) Den här sidan funkar fortfarande inte så om ni vill se bilder från i lördags kan ni gå in på bilddagboken.se och klicka på MikaelaMickis och den 26 april så finns det lite bilder där! Hoppas att jag kan lägga upp bilder här snart igen :) Ha en bra fredag! -3 days left! Love Mikaela,

Är så trött nu,

Har inte hunnit skriva idag har gjort lite andra saker plus att jag var bakis sen igår ;) Och nu är jag så jävla trött så jag måste sova! God natt. -4 days left! Love Mikaela,

RSS 2.0