Turkiet,

Oh vad det är gött att vara här! Wiiiie säger jag bara :) ;) Det vart ju en rätt lång resa i och med att jag satt och vänta rätt länge innan jag skulle flyga, inte kul! Men det gick bra, skit nervös för både starten och landningen men jag överlevde, hehe ;) Vart mött av Martina på flygplatsen och sen åkte vi med en transfer till Alanya, tog ca två timmar. I Alanya skulle ju givetvis massa folk åka till sina hotell och det tog väl ca en timme så jag kom i säng klockan fyra i morse lokal tid, ligger ju en timme före här nere. Tråkigt nog =/ Idag har jag varit på stranden ett tag, (har varit jätte varmt och skönt) men det blev inte långvarit eftersom jag valde att åka med en tur runt Alanya med Martina som guide, var intressant och trevligt :) Tog väl 100 bilder eller nåt, haha ;) Gött äre med kamera igen! Kommer lägga upp lite bilder här sen när jag har kommit hem men de flesta hamnar nog i ett album på facebook :) Nu tänkte jag gå och duscha och göra iordning mig för ikväll ska vi ut och käka och jag ska dricka öl men Martina måste vara nykter för hon börjar jobba klockan nio imorgonbitti, hihi ;) :) Då tänkte jag gå till stranden och götta mig hela dagen :)
Ha en trevlig valborg där hemma för det ska jag ha!

Bye,

Jag kan flyga, jag är inte rädd!

Så var dagen kommen, usch vad nervös jag är! Hatar den där jävla magkänslan, men men det går väl över snart hoppas jag ;) Bara jag sitter upp i luften brukar den släppa men så fort vi ska landa så kommer den tillbaka igen men det varar ju inte så länge som tur är. Det ska bli så härligt, träffa Martina och götta mig i Turkiet, I like it, I like it alot :)
Nehe om man skulle ta och sätta lite fart då så man slipper stressa för det är ju dummt!
Kanske skriver något sen men annars så tar jag mig nog lite tid och skriver nån gång i veckan ;) Ha det så bra här hemma i Sverige,

bye!


Kan knappt vänta,

Oh jag kan inte fatta att jag ska åka imorgon, wiiie :) Hehe ;) Har dock inte packat klart än eller köpt det jag måste ha med mig, får göra det idag :) Ska ju till stan snart med Frida så då får det bli lite nödvändig shopping!

Jag tycker inte alls om att flyga och det gör mig riktigt nervös när jag tänker på det, fattar iof inte varför? Jag har aldrig varit med om något otäckt direkt när jag har flygit men det är väl känslan av maktlöshet som gör mig skakis, jag menar händer det nåt så kan jag inte göra ett skit åt saken plus att man är vääääldigt högt upp i luften, usch.. Men dom säger ju att det är det säkraste sättet att transporteras på så det är väl bara luta sig tillbaka och njuta, hehe ;)
Haha Martina skrev nästan ett schema åt mig igår vad som kommer att hända under tiden jag är där nere (alltså hur mycket hon skulle jobba osv) Och sen vad jag ska göra när jag har landat och det fick mig lite lugnare så tack för det! :) Visste ju ingenting innan, haha ;)

Men nu måste jag hoppa in i duschen, som vanligt ;)

Bye,


Wiiie :)

Igår så beställde jag resa iallafall, hehe ;) Jag gick in på ving och såg att det fanns en jättebillig resa tur o retur så jag slog till och åker redan på onsdag, fort går det i svängarna men det är alltid roligt när det händer något :) Flyger klockan 17 från Jönköpings flygplats och landar vid 21.30 i Antalya, hmm flyga själv igen då! Lite nervöst men det går säkert bra, ner kommer man ju alltid ;) Jag ska bo hos Martina så det kommer bli trevligt, jag får ligga på stranden och sola och hon får jobba arslet av sig, hihi ;) :) Blir kanoners, bara slappa och ha det gött!

Idag ska jag till skolan vid tre sen hem och tvätta lite och packa det sista så jag har det klart, alltid skönt att få det gjort. Annars tror jag inte att det händer så mycket? Känner mig stressad iof men jag har nog inget att stressa över tror jag, hehe. Så det blir lugnt idag :)
Men nu måste jag hoppa in i duschen,

bye.



Mmm, snart så :)

Otur!

Med min vanliga tur så är det klart att det skulle strula i sista sekund! Fatta att jag blir såååå jävla trött på det, jaja nu hinner jag ju spara lite pengar iof så det är det enda positiva. Men det blir inget turkiet i maj iallafall som det ser ut nu =/

Är så jävla bakis så det inte är sant, usch vad jobbigt att jag drack så mycket och vart så full igår. Men nu ska jag kolla på film, har ju faktiskt suttit ute i solen ett tag iallafall ;) :)

Bye,

Boka resa,

Ja nu är det klart att jag ska åka till Turkiet den 6 maj :) Oh fatta att jag är glad, wiiiie ;) :) Ska in och boka resan alldeles staxt! Så det blir flyg från Jönköping ner till Antalya sen vidare med buss till Alanya där Martina är! Haha och ja, jag ska åka själv. Jag menar klarar jag av att åka till USA helt själv klarar jag nog av Turkiet själv fast med lite sällskap från Martina när hon är ledig, hihi :) Så nu blir det att spara pengar eftersom det  varken är billigt eller grattis att åka dit och leva där. Men jag kan behöva ta det lite lugnt för snart är sommaren här och vi vet ju vad det innebär, jo party, party och ännu mera party ;) Men det är härligt!
Men nu ska jag boka resa sen vila ett tag innan jag går ut och sätter mig i solen :) Det är kanon väder ute så det är ju skönt att man kan sitta ute iallafall när man inte ska/kan göra något annat. Jag är så GLAD!

Bye,


Så rätt, så rätt,




Shame on you if you fool me once,
Shame on me if you fool me twice

Seg,

Kunde inte somna inatt, låg vaken till typ två eller nåt och vakna vid sju och då var jag så grymt trött att jag inte orka kliva upp ur sängen låg och vred och vände mig till klockan var elva, så jobbigt är det! Så nu är jag fortfarande jätte trött och jag känner inte för nånting, allt känns tråkigt och meningslöst! Känns som om jag varken vet ut eller in. Om jag bara kunde känna lite motivation till att göra något skulle allt bli mycket lättare.

Vet inte vad som händer idag förutom att jag ska till skolan och ha en engelskalektion, tråkigt och onödigt känns det! Måste plugga psykologi idag, ligger efter som fan! =/ Fan vad tråkigt det är att inte känna sig på topp.
Nu ska jag äta lite sen blir det att hoppa in i duschen och ge sig iväg,

Bye,

Drömmer mig bort,

Jag vill åka till Turkiet, till Martina och bara ha det gött! Och jag vill göra det nu och inte sen.. Men det är ju det där med pengar då, hoppas jag kan fixa det på något sätt annars får jag la vänta då. OM det nu skulle gå och ordna pengar så kommer jag nog att åka den 9 maj :)
Annars idag så har jag som sagt kollat på resor, städat, tvättat, lagat mat och slappat! Måste verkligen plugga imorgon, måste ta tag i skiten! Men det är ju jag som har valt det själv så..
Vart lite trött nu så jag ska kolla på film och sen sova.

Bye

Eh, jag skiter i det..

I know that I've got issues, but you are pretty messed up too!

Så nu vet ni hur jag mår idag, orkar icke skriva ;)

Dance, dance, dance :)

Haha, jag bara älskar denna låt! Får mig så glaaad :)



Och den här är bara för skön ;) :)


Twitter,

http://twitter.com/MikaelaMickis
Ja jag har också skaffat en sån, kan ju vara lite roligt att följa lite kändisar och så, hehe :)

Förövrigt så gör jag ingenting, sitter och glor bara. Är smått seg efter helgen och ska det nog bara ta det lugnt hela dagen. Fast det blir nog troligtvis en promenad runt råssnäs sen iof, de känns att det behövs kan jag lova! ;)

Bye,

Härligt,

Oh så skönt det är att vara hemma skapligt en lördagskväll, händer inte så ofta ;) Det har blivit lite för mycket dom senaste dagarna så nu måste jag vila upp mig lite. Har varit så grymt bakis idag med men jag hängde med pappa och dom till balkan iallafall, vi åt mat och drack ett par öl. Det var inte så äckligt som jag trodde det skulle vara, hehe.
Nemen orkar faktiskt inte skriva mer nu mer än att helgen har varit kanon :)

Bye,

Dokumentär,

Jag kollar på en dokumentär nu som heter Jag vill inte leva detta livet och som handlar om ett par ungdomar som knarkar, alltså snacka om att man har haft det tur att man inte har hamnat i sånt skit. Det är ju lätt hänt så, usch säger jag bara. Jag är rätt glad över att jag lever det livet som jag gör fast det kan vara jobbigt ibland men så är det ju för alla så man ska inte klaga allt för mycket. Fast det är jag rätt bra på ibland, hehe.
Men kolla på dokumentären tycker jag, värd att se: http://svtplay.se/v/1508989/dokumentar/jag_vill_inte_leva_detta_livet

Häpåre,


Tröttlers,

Inte bra att dricka sprit långt in på natten, blir så fruktansvärt trött då, men man får ju skylla sig själv. Men roligt var det iallfall och det är ju huvudsaken :) Jag tänkte faktiskt att jag skulle sova en timme och sen gå och göra iordning mig annars kommer jag aldrig kunna vara vaken ikväll. Så ja, finns inte så mycket mer att säga än

Bye,

Dub I Dub

Yeah :) Dricker lite sprit igen då, hihi! Imorgon äre på't igen, ska till lyckan med mamma och dom, det är alla tiders att bli bjuden! Men nu ska jag vara social här igen,

Bye,

Guten morgen,

Frida kom och väckte mig för 45 minuter sedan, alldeles för tidigt för min del, hehe ;) Men det var ju bara att knalla upp för hon skulle till skolan och jag skulle åka hem. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig iordning så jag får det gjort, ingen idé att sitta här och slappa för vid halv tolv- tolv ska jag och Frida åka in till Linköping med Iro som ska på vattengympa :) Men stackaren är livrädd för vatten och hatar att bada så han får typ panik i vattnet, meeen han måste ju bli frisk så det är ett måste!
På min vänsterhand har det blivit värre förresten, massa smågrejer som kliar, undra vad det kan vara?! Man får ju inga direkta svar när man söker på internet heller och jag tänker inte gå till vårdcentralen för att det kliar på händerna, nej tack! Det är bra ändå. Men som sagt duschen vare ja,

Auf Wiedersehen,

Kliar som faaaan,

 Jag har fått massa små blåsor på händerna som kliar som fan. Jobbigt äre kan jag lova och det är jävligt jobbigt att inte veta vad det är heller, lustigt att det bara kan ploppa upp liksom ;)
 Men dagen har annars varit kanon efter jag gjorde provet iallafall, hehe. Det var ju mindre kanon kan jag lova, svårt om inget annat. Frida kom och hämta mig efter provet och vi åkte till stan för att ta en fika med Becka på ströget, det var härligt i solen när den väl visade sig :) Efter det gick vi till systemet och handlade lite gött, åkte hem till Frida och laga mat och drack vin. Och nu är det snart läggdags, ska upp tidigt imorgon för Frida ska till skolan.
 Men god natt då!

Pluggar,

 Har pluggat förfullt nu hela morgonen men inget går ju in och provet är ju idag! För det är ju alltså inte lätt att lära sig massa engelskaord om man inte ens vet vad dom betyder på svenska, haha.
 Men nu blir det iallafall duschen sen direkt till skolan och ikväll ska jag hitta på något med Frida, får se vad det blir för skoj, det börjar ju bli rätt fint väder så man vet aldrig ;)

Bye,

Liiiite gammalt fick det visst bli,

Såhär underbart hade det vi i påsk, kan inte bli bättre! Eller jo förresten, det kunde ha varit lite varmare men ska icke klaga för det var ju sol iallafall :)


Blått o rött ska bli grått o grått,

 Igår fick jag ett ryck och börja möblera om mitt rum! Och mitt i allt ville jag ha en ny "databänk" så jag och mamma åkte och kolla på det men det blev massa småprylar ist, det är alltid roligt tycker jag :) Ut med det gamla o in med det nya!
 Så ringde jag pappa när jag gick och strosa runt på jysk också och sa att jag vill måla om rummet och självklart kunde han fixa färgprover som han skulle komma med nån gång i veckan. Jag vill ju ha en fondvägg och den ska gå i mörkgrått och dom andra väggarma i ljusgrått, jag tror det blir kanon :) Jag vill nog måla om rummet själv fast då behöver jag nån som kan hjälpa mig, blir lite jobbigt att göra hela själv ;)
 Ja just det, ska åka och köpa mig ett nattduksbord ist för en "databänk", en vit sådan med en korge under så då blir det att måla den nuvarande databänken i vitt plus hyllorna på väggen. Vill göra det nu, vill vara klar nu :)
 Det kommer nog bli skit bra och jag känner att jag behöver en förändring för jag trivs inte alls här inne och det måste man ju göra tycker jag, inte roligt att komma hem och känna att man vill åka direkt, men nu blir det ändirng på det.

Bye,

Vår, fast inte så mycket idag..

Jag funderar starkt på att börja skriva lite igen, det är ju alltid roligt att komma ihåg vad man gör. För det kan jag lova att jag inte gör annars ;) Är lite smått glömsk utav mig, hehe.
Livet är som vanligt, allt går upp o ner hela tiden. Men tror och nästan vet att jag kommer få en underbar sommar med mina älskade vänner :) Längtar så mycket!
Men jag får nog börja om med allt från början, börja om från noll om jag nu ska orka skriva i bloggen. Ska försöka att inte dra upp massa gammalt, blir bara rörigt och tråkigt! Det är ju historia, lika bra att leva i nuet :) Så äre! Får vi se om det dröjer en dag eller flera månader innan jag skriver igen, hihi ;)

Bye,

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RSS 2.0