Så det kan gå!

Självklart så kan ju inte allt gå som en dans på rosor! Alltid ska det vara något, men det kommer ju lösa sig, inte hela världen kanske men ändå inget roligt :S
Men idag ska jag dit iallafall och få det fixat sen blir det nog stan en sväng och ikväll hoppas jag på att träffa honom :) Hihi! Känns väldigt bra faktiskt så man kan ju alltid hoppas på att han känner detsamma ;) Men det lär väl märkas!
Så jävla gött att mamma och Jeppe ska åka bort på fredag, hela huset för oss själva i 10 dagar, woho! Så på lördag ska vi ha lite fest här hemma för ett par vänner och sen blir det väl utgång också :) På fredag blir det troligtvis lugnt, ska till Jenny och klippa mig och sen vet jag inte? Är ju redan sugen på öl, haha ;) Får väl se om det är nån som kanske vill gå ut och bara ta ett par öl?! Men måste vara rätt pigg på lördagen för då som sagt blir det ju fest men ska också hinna med att handla och städa! Inte så roligt men behövligt!
Fan så rastlös jag är då, ska bli skönt att få nåt gjort idag och i helgen för den delen ;)
Nehe nu ska jag duscha och göra iordning mig.

Remember that time baby?

Mikaela,


Livet är allt bra trevligt ibland,

Haha jag är så jävla bra på att skriva i min blogg, eller inte! Men jag har faktiskt inte så mycket att säga, det känns som om jag gör samma saker dag ut och dag in. Sitter hemma, träffar mina vänner och festar :)
Idag blir det troligtvis lugnt men imorgon ska jag festa, som vanligt ;) Då blir det party med Frida och så ska vi väl ut också, tror det blir brygget faktiskt!
Och så en sak till, varför ska det alltid vara såhär för? Kan jag aldrig bestämma mig eller? Ena studen känns allt perfekt och andra så rasar allt samman. Jobbigt! Aldrig kan det vara på en jämn och bra nivå. Ne antingen är det för mycket eller för lite. Att man aldrig kan vara nöjd! Typsikt mig dock ;)
Nehe om man skulle ta och göra iordning sig lite så man slipper stressa sen!

You are a heartbreaker and you making me want you.

Mikaela,

RSS 2.0