This is the risk that I'm taking.

Vi tjejer/kvinnor vill ha karlar som är passionerade älskare, en som är ens bästa vän som man kan prata med och lita på men också en karl som är eller kommer bli en bra pappa till ens barn, men vet ni vad?! Karlar är fan inga KINDERÄGG, finns ingen som har allt i ett ;) Okej, en på miljonen kanske! Men lycka till att hitta eran drömprins, jag har slutat leta efter min för han kommer aldrig!

Fan vad positiv jag känner mig, eller inte!

- You change your mind like a girl change her clothes!

It's too late!




All Ends - Apologize

Patetiskt!

Ja jag kan väl inte säga nåt annat om mitt liv just nu än att allt känns så jävla meningslöst och patetiskt, känns som om jag aldrig kommer nån vart här i livet! Står bara och stampar på samma plats hela jävla tiden. Det jag vill är att ha ett fast jobb med bra inkomst, en lägenhet, gymkort och det skulle ju inte skada med en pojkvän heller, haha ;) Men det har jag ju märkt hur det går på den fronten så det är väl lika bra att lägga ner allt som har med det att göra! Bli anti kärlek helt enkelt :) Så får det bli från och med nu!
Jaja imorgon så blir det nog roligt iallafall, ska på kryssning med hela harrys gänget, jag tänkte att jag skulle åka med och parta lite med folket. För jag menar jag festar ju aldrig annars ;)
Men det är väl det som händer för tillfället, antingen festar jag eller så ligger jag hemma (känns det som iallafall) men det vänder väl snart får jag hoppas på!
Nehe nu ska jag sova om jag kan, fast först blir det väl att halv kolla på en film.

You are just a boy, you don't understand! (Stämmer så jävla bra!)

Mikaela,

RSS 2.0