Woho med Tisdag, eller inte!

Haha jag börjar ju väldigt positivt ;) Men jag är inte sååå jätte positiv just nu.. Fan det suger att gå hemma och inte göra ett skit, hitta på saker då säger ni, och vad ska jag göra? Jag har inga pengar och det regnar ute, kan det bli mer tråkigare? Ne det tycker inte jag iallafall. Jag vill ha ett jobb, och det är NU! Sitter och väntar på svar ifrån Brunnsvik som jag var på intervju på förra Tisdagen men dom har varken mailat eller ringt, men jag hoppas att dom gör det denna vecka :) Skulle vara så jävla roligt om jag fick jobb och tjäna pengar! Det är mitt stora problem här i livet, pengar! Fan om jag hade haft bra med pengar så skulle mitt liv vara väldigt mycket enklare än vad det är just nu, och så finns det ju självklart saker som inte kan köpas för pengar och det är ju kärlek, men det kommer väl nån gång. Hoppas jag!
Vad har hänt annars? Festat, festat och åter festat typ ;) Det har ju varit gött men nu ser det ut som om det är slut på det eftersom jag som sagt inte har några pengar, roligt ämne det där att dra upp hela tiden! Eller inte!
Jag har fan inte så mycket roliga och glada saker att berätta, tror jag inte iallafall? Hmm.. Jo just det, jag har börjat med GI-metoden, gjorde jag igår iof men ändå nu blir det stenhårt med det :) Jag måste verkligen, kan ju inte se ut såhär liksom. Förra veckan börja jag med att springa lite och igår var jag ute och gick först i skogen över en timme och sen på kvällen/natten i en och halv timme, gött var det, och behövligt! Får se lite senare hur vädret blir, så om det slutar regna blir det ut och gå, göra nåt liksom :)
Ja just det, imorgon vill jag verkligen festa ;) Det är ju sista onsdagsklubben på Hugos! Jag och Affe är sugna som fan men det beror ju på om jag kan fixa fram lite pengar och det är ju inte säkert, men jag vill och hoppas på det iallafall ;)
Nehe nu blir det att ta en cigg sen sätta sig i soffan igen, yippie!

Och jag ska försöka bättre mig med mitt skrivande, kanske inte varje dag men iallfall ett par gånger i veckan :) Och sen orkar jag inte lägga ut bilder både här och på bilddagboken så om ni vill se bilder så får ni gå dit och söka på MikaelaMickis :)
Jaja ha det bra i detta roliga och härliga väder ;)

Love Mikaela,

RSS 2.0