Tid,

Hej igen, det blir after work idag :)  Jag och pappa ska gå ner till Lyckan och dricka billig öl och snacka skit, mycket gött med öl känner jag! Stefan var sugen på att hänga med men vi får se om han får tag på lite pengar.

Ja just det, jag har fått tillbaka min kamera nu, så roligt är det. Nu kan jag vara paparzzi igen, som så många tycker om, haha ;)

- I can see you with noghting on,

Love Mikaela.

Äntligen,

Då var det fredag idag igen då, som vanligt ;) Jag tycker ju att det bara är fredagar och måndagar. Blev  väckt utav pappa för en halv timme sen, han fråga ifall vi skulle ta en after work lite senare. Jag är ju väldigt sugen måste jag säga, vart sugen sen igår, men måste ju höra med Stefan först självklart! Annars blir det att sitta hemma som vanligt. Men det är ju inte lång tid kvar tills jag åker så lika bra att passa på att göra såna här saker innan, eller hur?

Igår kväll
hade jag och Martina det mycket trevligt, vi åkte till Hugo och fikade, vi satt där i två timmar sen blev vi utkastade för hon skulle stänga kl 21 fast det står att det står att det stänger 22, mycket dåligt tycker jag iallafall! Vi ville ju sitta kvar ett tag till, var ju inte riktigt klara med snacket vi hade, haha :) Vi är verkligen världsbäst på att prata när vi är ;) Mycket roligt!
Martina åker till Mallorca nu på söndag morgon i två veckor, hon ska på reseledar kurs för Ving. Hon har haft ett sånt otroligt flyt sen hon kom hem från USA ( japp hon har varit i USA ett år som au pair), hon har visserligen sökt massor med jobb men jag skulle ju inte få komma på så många intervjuer och dessutom få alla jobb sen efteråt. Men jag är glad för hennes skull, hon vill ju inte vara kvar här så det passar ju utmärkt att bli reseledare då :)

Nu måste jag gå ut med Chicco, han sitter här och piper. Skriver nog lite senare!

Love Mikaela,

Yes, nu är allt som det ska

Woho :)
Hon ringde igår från cultural care och sa att mina pappren såg jätte bra ut, hon hittade absolut inga fel, hade inget att tillägga och hon skulle skicka dom vidare till USA idag :) Om hon fick tag på dom viktigaste referenserna innan vill säga, hon har iallafall pratat med Jenny, Sandra, Martina och Frida, jag tror inte hon fick tag på Eva igår så hoppas hon får tag på henne idag så det kan skickas iväg, annars skickar hon väl iväg dom imorgon :)
 Gissa om jag vart glad när hon sa så om min pappren, jag menar jag har ju suttit med det här ett bra tag nu. Så nu känns det att jag inte har gjort allt i onödan iallafall ;)
En sak till sa hon, jag är preliminär bokad för avresa den 21 April, kan ni fatta? Det är ju inte ens 2 månader kvar :) Oj, oj nu börjar jag bli lite nervös, haha. Jag har ju inte ens fått familj än! Men dom börjar väl ringa inom två veckor skulle jag tro, så nu måste jag vara beredd med telefonen hela tiden. Inget ljudlös för mig längre ;)
Jag kan inte beskriva med ord hur jag känner nu, det pirrar lite i magen iallafall av nervositet och lycka, haha!
Det är ju också en hel del saker som ska fixas innan, jag måste skaffa mig ett hälsointyg, få ett utdrag från polisregistret, åka till Amerikanska ambasaden i Stockholm för att få mitt visum, packa allt som man måste och vill ha med sig och sist men inte minst träffa alla innan man åker!

Skriver mer senare för nu ska jag vara barnvakt åt Emil i ett par timmar, springa upp och ner för trappan och leta efter spöken och monster som gömmer sig lite var stanns här i huset. Han så söt, men väldigt bestämd, haha :)

Håller fortfarande tummarna för Stefan och Rickard :)

Love Mikaela,

Drömma kan man ju göra,

Och så ä det morgon igen och den eviga frågan kommer upp : Vad ska man göra idag då? Och ännu en gång kan jag inte komma med någor svar till mig själv! Så tråkigt är det. Känner fortfarande för att shoppa, men det går ju inte. Vill ha en skjortklänning, jag tycker att det är väldigt snyggt. En ny bikini vill jag också ha, har redan sett ut en på h&m. Nya skor, ett par pumps och sen ett par sköna skor, bara vanliga alltså. Och nya jeans, ne vad jobbigt det blev att tänka på allt som man ville ha då. Men drömma det kan jag allt :) Bara jag hade 10000 kr, eller mer, på kontot så hade jag ju inte behövt drömma ;)
Så nu kommer jag med tråkiga svaret, det blir att sitta hemma ock ta det lugnt!
Kanske skulle göra något med Martina ikväll iochförsig, eller så får det bli imorgon kväll, det beror på henne.

Jag vill att cultural care ska ringa idag så jag kan få mig ett konto på deras sida så min matchning kan börja någon gång, jag är så otålig! Men jag vill ju komma iväg så det kanske inte är så lustigt, komma iväg på mitt livs resa :)
Jag har skrivit en lista med för- och nackdelar, jag kom på fjorton fördelar och två nackdelar, det är ju jätte bra!
Sen har jag också förberett frågor som jag ska ställa när familjerna börjar ringa, usch vad nervöst det kommer bli. Det kommer vara som en arbetsintervjuengelska, "visa" upp sin bästa sida när man pratar i telefon på engelska kommer inte vara det lättaste, haha.
Eller tänk om det inte kommer vara någon alls som ringer till mig, ne så får jag inte tänka!

Jag håller tummarna nu för Stefan och Rickard! Hoppas hoppas :)

- I give myself to you,

Love Mikaela.


Jaha, nehe

Det går icke att komma in på msn, tycker det är lite tråkigt eftersom att jag är smått beroende utav det. Men men bara att vänta och se. Hoppas på bättre tider :)

Är fortfarande lite trötter efter dagens "jobb" men också lite rastlös, lustigt! Vill göra något men orkar ändå inte.
Något som skulle vara roligt skulle vara att shoppa nya kläder :) Men vart skulle jag få pengar ifrån, hm? Haha, bara drömma vidare. Får shoppa i USA sen, roligare skulle jag tro.

- You got one night only,

Love Mikaela.


Så duktig så,

Idag har jag varit så duktig så, haha :) Jag har varit barnvakt åt Stefans lillebror Emil i nio timmar! Det har gått mycket bra faktiskt, Stefan har ju varit hemma men jag kan ju inte påstå att han har hjälpt till något speciellt. Men det är som vanligt ;) Vi har lekt, kollat på tv, ätit och så har han sovit en sväng också.
Men nu är jag trötter så det händer nog inte så mycket mer idag, jag är ju inte van vid att hålla på såhär mycket. Har blivit lite bekväm av mig på sista tiden, lite för bekväm kan jag ju säga ;)

Har inte så mycket mer att säga så ha det,

Love Mikaela,

Måndag,

Jaha då var det måndag igen, tycker att det bara måndagar och fredagar!
Solen tittar fram på våran himel idag, så härligt är det att våren är här, fast vi inte har haft nån vinter direkt, men det gör inte mig så mycket iallafall. Tycker inte om snö, blask och minusgrader!

Idag mår jag bättre, skönt. Jag är bara lite förkyld så det är inget. Men jag får väl inte mer gjort för det,  jag måste ta en lång promenad med Chicco iallafall, passa på! Jag tar nog svängen nere vid vattnet, härligt!
Stefan ska iväg på jobb intervju i linköping, så all lycka till honom! :) Nu måste han verkligen göra något, det går ju inte att knalla hemma hela tiden. Jag känner också att det är jobbigt och tråkigt att gå hemma hela tiden, men just nu så finns det bara sommarjobb så vad ska jag göra? Det ska bli så j*vla skönt ska det bli att komma ifrån denna stad och Sverige med för den delen. Det kommer jag inte sakna när jag är borta!

-Det känns som om livet går förlorat här,

Love Mikaela

Du är det,

Jag skulle kanske inte ha festat igår, kan ju inte säga att jag mår så mycket bättre idag direkt, och sen har jag lite baksmälla också, inte så roligt inte! Men men får väl ligga i sängen hela dagen idag och bara ta det lugnt.
Igår tyckte jag att alla var lite halv sura  med, vet inte varför? Det blev ju lite jobbigt bråk så lite ångest har jag ju allt. Alltså det var lite bråk mellan mig och Stefan, jag var lite sur på att en viss tjej har skrivit till honom och sagt lite olämpliga saker på alla hjärtans dag, jag tror ingen skulle vilja se ett sånt sms hos sin pojk- flickvän! Plus att hon ringde honom i förrgår, hon verkar inte fatta poängen, jag vet att Stefan inte vill ha något med henne att göra.
Usch lite irriterande är det att tänka på, jag och älsk får reda ut det här idag, såhär orkar jag inte ha det! Men det ska nog inte vara några problem :)

Så nu en roligare sak att tänka på:
Jag är klar med ansöknings papprena nu, woho :) Är så j*vla glad rent ut sagt! Helt otroligt vilken tid det har tagit, men nu är jag klar och jag skulle aldrig göra om det, nej tack ;)
Så idag ska jag gå och posta det och sen hoppas på att processen kommer gå snabbt! Men senast i Maj så är jag ju påväg, känns lite overkligt men samtidigt så himla roligt och bra.

Nehe nu ska jag kolla på film tänkte jag, och klockan är ju inte så mycket så jag kanske sover en stund också :)

Love Mikaela

Jobbigt då,

Det är så jobbigt att vara förkyld, fattar det inte alltså. Jag blir ju helt slut i kropppen!
Men idag ska det bli party, känner kanske inte riktigt för det men jag måste göra något, jag är så rastlös. Har inte gjort något på hela veckan, bara legat hemma och slappat, eller nästan iallafall.
Så det blir att åka hem till Jenny ikväll och dricka öl med tjejerna, och sen älsk och kanske Rickard. Hoppas att jag mår bättre med lite alkohol i kroppen, haha ;)
Så nu blir det att hoppa in i duschen, sen kommer älsk och hämtar mig för vi ska åka till systemet och handla lite gott. Sen hem och greja lite, göra iordning mig och sen vid sju åka till Jenny då. Det vart min lördag det, hoppas det blir roligt. Eller det kan ju inte bli något annat än roligt iof :)
Och sen måste jag ju hämta min kamera också, Patrik har ju haft den i två veckor nu, har ju glömt bort den hela tiden! Jo så den måste hämtas innan festen börjar, det blir ju ingen fest utan min kamera, eller hur? Haha :)
Hoppas alla får en rolig lördag, det blir ju vad man gör det till.

Love Mikaela,

Vad ska jag göra?

Vad ska jag göra för att allt ska passa dig då? Allt blir bara fel jämt och ständigt, aldrig är du riktigt nöjd.

Som vanligt,

God morgon, idag mår jag väl sådär ska jag väl säga. Min förkyldning har blivit värre men halsen gör iallafall inte lika ont! Det är väldigt skönt kan jag lova.
Igår sen hände det inte mycket, älsk kom sen på kvällen och vi satt och kollade på tv och bara myste. Jag älskar verkligen honom, ibland känns det nästan som om man blir nykär, haha. :) Fast vi har varit ihop i sex och ett halvt år, från och till ska jag väl tillägga, men runt sex år sammanlagt. Keep going! :)

Som vanligt nu för tiden kan jag ju inte sova, sover runt fem till sex timmar per natt, och det verkar inte som om jag blir tröttare på kvällarna då heller, ne då snarare tvärtom. Kan ju sitta uppe till minst två- tre ibland, vet ej varför jag inte blir trött?

Idag så måste jag åka och handla lite grejer, som brev och frimärken sen måste jag också posta brevet som ska gå till rikspolisstyrelsen, dom ska skicka ut en blankett om mitt belastningsregister. Det måste jag ha för annars kan jag inte åka till USA, och om man har prick i registret får man inte åka. Men det behöver jag inte oroa mig för. Är så duktig så, haha. ;) Ja men det är helt otroliga saker man måste göra innan man kan få komma dit och jobba!
Jag måste också köpa lite papper som jag ska sätta mina foton på till mitt fotokollage, inte så roligt arbete men det går. Det kommer bli foton på familjen, Stefan, mina närmaste kompisar, på Chicco, och sen ett par kort med mig och barn. Som Jasmine, Emil och Linus, det får faktiskt duga :) Får vara lite kreaktiv idag, inte ofta jag är det.

Annars ska jag bara kurera mig, ligga i soffan och bara mysa. Men det börjar bli väldigt tröttsamt nu iochförsig, vill ju hellre göra något roligt, men jag får ta det imorgon istället, bättre att vara frisk till det!
Det blir party med tjejerna då, och imorgon ska jag bara inte gå ut! Har inte pengar till det, och sen är det faktiskt (ibland ska jag säga) roligare att sitta hemma en hel kväll. Dricka gott och prata en j*vla massa strunt, haha ;) Det är vi tjejer bäst på!
Undra vad som är roligast, en utekväll på stan eller en hemmafest hos en kompis?

Ne nu ska jag hoppa in i duschen så jag får det gjort, blir bara slö om jag ska fortsätta sitta kvar här ;)

Love Mikaela,

Jag måste ju bara,

Do you love me?

Det här är våran älskade hund Chicco. :)
Han är en blandras mellan jack russell och papillon, mycket energi finns det i den här lilla sötisen kan jag lova!
Men visst är han söt?

Och igen då,

Nu har jag nästan fixat med alla pappren, måste bara åka till min kära pojkvän och be Eva skriva en referens till mig, hoppas att hon vill och kan det! Men det ska väl gå, det är inte något krångligt precis.
Sen måste Frida och Martina skriva om sina referenser, det har blivit andra pappren som man måste fylla i. Sorry!
Annars är jag klar med alla andra grejer, eller allt som har med ansökan att göra iallafall.
Nu kan jag pusta ut till nästa vecka iallafall, härligt. Sen drar den andra processen igång, rätt gött i och för sig så man kan komma igång på allvar.

Nu blir det att lägga sig i soffan och kolla på film, mår bara sämre och sämre hela tiden. Vill inte bli sjuk utan jag vill faktiskt festa med tjejerna på lördag ju, blir ledsen om jag inte orkar.
Får hoppas att det inte blir värre än såhär!

Love Mikaela,

Många tankar,

Det har ju verkligen börjat snurra många tankar om vi säger så,
för det första om pengar, jag hatar detta ständiga tänkande på pengar! Hur ska det räcka, vart kan jag få tag på mer?!

Fixa visum på amerikanska ambassaden i Stockholm, lite nervöst att gå in där. Man får ju inte ta med sig en kompis in direkt, sån säkerthet har dom ja.

Sen kommer vi till flygningen, jag tycker ej om att flyga om vi säger så, jag har utvecklat en flygrädsla som jag inte kan förstå vart den kommer ifrån? Och jag kan inte förstå dom som tycker om att sätta sig på ett plan och veta att man ska vara uppe i luften dom närmaste fyra till fjorton timmarna, usch vad läskigt.

Tänkandet på familjen har ju börjat komma igång också, fast jag inte vet något om någon familj. Men lite tankar har börjat komma, om hur det kan bli, hur det kommer att vara, kommer jag få det bra?

Och sen självklart alla här hemma, som min älsk Stefan - kommer han stanna kvar och finnas där för mig? Hur kommer vårat förhållande att bli? Mina underbara vänner, måste jag ha, annars kommer jag ej klara detta! Min kära familj, jag vet att dom kommer finnas där för mig, dag som natt.
Avskedsfesten, fy vad jobbigt det kommer att bli.
Jag kommer ju sakna alla så grymt mycket, det är jag beredd på. Men nu känner jag mig så pass redo att jag vet att jag klarar det, egentligen vill jag helst slippa allt som väntar och bara åka nästa vecka!
Det var väl dom största bekymren just nu iallafall, men snart kommer det säkert mer.

Idag ska jag till min kusin Jenny, hon ska vara min childcare referense. Så hon behöver fylla i ett papper, snällt av henne att ställa upp. Tack tack. Och självklart tack till alla andra som ställer upp med alla dessa frågor och pappren jag kommer med, hade inte gått utan er!
Men senare idag blir det väldigt lugnt, känner mig lite krasslig. Jag har inte vart sjuk på över ett år, så jag orkar inte bli sjuk nu heller.
Vill vara frisk och pigg, hela mitt liv helst!

Love Mikaela,

Ägaren av bloggen,

Ägaren av bloggen,

Så nu börjas det,

Nu ska jag göra det här på allvar tänkte jag, började lite smått i somras men det vart inget seriöst så nu får vi se hur det går denna gång.

Just nu håller jag på med en ansökning till USA, jag ska bli au pair där i ett år, kan knappt fatta det själv men detta är något jag verkligen vill! Jag är snart klar med alla pappren och sånt som behövs göras innan man får en familj, skönt! Jag ska skicka in papprena senast måndag, och det är då det börjar på allvar.
Sen kommer självklart mer grejer som måste fixas med innan avresa som visum, flyg, hälsointyg och försäkring, men det kommer jag till.

Så nu vill jag starta en seriös blogg, skriva om min vardag i USA; som fram och motgångar, resor, shopping och allt som hör till. Men nu börjar jag från grunden, från ruta ett .

Det kommer nog inte vara en dans på rosor hela tiden,
men ett äventyr av första klass om inget annat!

Love Mikaela,

RSS 2.0