Mitt liv,

Mitt underbara liv bara fortsatter kan jag lova! Har jobbat nu i tolv timmar, och hur tror ni barnen har varit?! Jo sjalvklart saaa javla jobbiga, dom har skrikit och tjutit hela javla dagen, fy fan sager jag bara! Precis vad jag behovde, eller inte! Och tror ni inte att dom bara fortsatter nu eller, jo da! Jag dor snart. Ska bli sa javla skont att aka hem, umgas med min familj och mina vanner igen och leva mitt normala liv! Och for dom som inte visste: ja, jag ska aka hem! Bestammde mig for det igar for jag mar inte bra har for olika anledningar som jag inte orkar dra upp just nu.
Jag kanner mig som en big loser kan jag lova! Men sant ar livet, inte ett dugg latt att leva.

Fy fan!

Hur fan kan du gora sa mot mig efter alla ar?! Var jag inte vard mer? Fy fan att du far mig att ma sahar Stefan!

??

Kan inte fatta vad det ar som hander med mig?! Jag vet varken ut eller in, jag vet inte langre om jag vill aka hem?! Snacka om velig eller vad! Herregud.. Kan ju bara saga att det var "tack" vare mamma och Sandra som fick mig att tanka annu en gang och gora det har beslutet annu svarare! Och sjalvklart Katrin som jag har blivit ratt bra kompis med nu, hon kommer att tvinga mig att stanna ;)
Snalla kan jag bara fa svaret i min hand vad jag ska gora?!

Gone,



Evanescence - My inmortal

Ger upp,

Alltsa detta ar inte latt att saga efter sex veckor men jag ar nu nastan 100% saker pa att jag vill aka hem! Har tankt nu hela helgen och det har bara var varit for mycket med allt, ni far saga vad ni vill men jag ger upp nu. Jag behover min familj och mina vanner for jag ar sa javla ledsen och trott pa det har! Min ottur tar aldrig slut, det ar nastan som om nan sager till mig att aka hem for snart hander det nagot riktigt riktigt allvarligt?! Det ar sa svart att forklara hur jag mar och hur hela mitt liv har vants upp o ner bara sisadar! Och inte ar det till det positiva heller =/ Fan ocksa!
Hoppas inte allt for manga blir besvikna pa mig nu..


Fredag den 13!

Vad mer kan handa an det som har hant nu, vad mer finns det som kan ga fel?
Nar ska jag vakna upp ur den har mardrommen och kunna fa leva mitt liv igen? Nar fan ar det min tur att vara glad?! Hatar att ma sahar! Det kanns som om jag bara vill krypa ner i sangen och forsvinna! 
Kommer troligtvis inte skriva sa mycket har pa ett tag, orkar bara inte skriva nar jag inte mar bra.

Alskar min familj och mina vanner, ni ar dom basta som finns! Saknar er sa det gor ont i kroppen.

Bye Mikaela,

My world,



God it feels like it only rains on me,

Otroligt!

Trodde att min "otur" hade gatt over men icke kan jag ju lugnt saga! Helt javla sjukt! Blir sa trott pa det har nu. Tanker inte skriva mer for jag orkar bara inte, och inte fan ar det nan som orkar hora (ursakta med det finns ingen o:n med prickar har ;) mer om mig och mina trakiga saker i USA.
Har en del roligt att saga iof men det trakiga tar en valdigt stor plats just nu sa det far bli en annan dag (som vanligt)

My life is just a big mess!

Antligen!

Nu antligen ska jag ta mig tid och satta mig och skriva och lagga ut bilder ;) Sorry att det har tagit san tid.

Torsdag- Jobba 9 timmar sen var jag och Katrin och shoppade, skulle ju ha kopt ett par traningsskor men kom visst hem med helt andra grejer, haha :)

1,  2,  3,  
4,  5,  6,  
7,  8,  9,

10,  11,  12,

1 Smink for ca 20 dollar 2, Orhangen 9 dollar 3, Orhangen 5 dollar 4, Ring 7 dollar 5, Top 9 dollar 6, Shorts 15 dollar 7, Linne 8 dollar 8, Vaska 10 dollar 9, Vaska (hade inte en aning om att det stod Aerosmith pa den ;) 13 dollar 10, Flip flop ca 10 dollar 11, Parfym 28 dollar 12, Tub top 13 dollar

Fredag- Jobba hela dagen sen var jag med Katrin, var himla fest sugen med icke! ;) Vi var ute och kaka istallet pa Fridays, mums :) Nar vi skulle bestalla sa ville vi ha vatten till maten men da sa servitoren: Men olen ar ju billiga ska ni inte ha en ol till maten? Jo visst jag tar en corona sa jag och Katrin, skit lyckliga da ;) Men det varade inte lange eftersom han fraga efter lagg sekunden efter, haha! Dumma javel att lura oss sadar ;)

 Katrin och jag pa Fridays  

 Hemma hos Katrin och dricker kaffe fran starbucks, som vanligt!

Orkar inte skriva mer, tar resten imorgon!


Jaha,

Nar jag for en gangs skull ska satta mig ner och skriva om vad som hander och sker och sen lagga ut bilder sa funkar det sjalvklart inte! Aja, far val se om det funkar sen eller imorgon..
Saknar alla, alskar dig Stefan.
Love Mikaela,



Nationaldagen!

Jag har massor att beratta men jag orkar inte skriva och jag har heller inte tid med det sa jag tar det nan annan dag! Men en sak som ar viktig ar att jag kommer satta losen pa min blogg sa att bara dom som jag vill ska lasa den, plus att jag da ocksa kan skriva mer personliga saker! Jag kommer gora det senare idag eller imorgon, vill du veta mitt losen skriv da till mig antingen pa bloggen eller mailen.

Ha det,

...

Orkar icke mer, allt ar helt fel och det kanns som om jag har hela varlden emot mig. Kanns som om det kvittar just nu vad jag an gor.
Usch nu blev for mycket, jag kanner mig helt lost.

Dag 30,

Utav 365, haha! Jag far inte tanka sa ;)
Det som hander nu ar att jag ska STANNA! Ja herregud, sager detsamma. Denna familj alltsa, haha. Dom kan inte bestamma sig kan jag lova. Men detta ar sista chansen dom far nu, andrar dom sig igen sa tanker jag aka hem alltsa! Jag har haft javligt tufft sen jag kom hit, allt med foten, hemlagntan, tagit emot massor med skit fran Tara, gjort saker som jag egentligen inte skulle ha gjort, inte haft ett privat rum, varit sjuk, byta familj/inte byta familj, NY forsta gangen sjalv gick ju inte heller sa bra. Ja som ni ser, listan ar lang, haha! Men som sagt det som inte dodar mig kan bara gora mig starkare. Sa ar det!
Idag pa eftermiddagen har barnen varit som anglar emot mig, helt underbart! Tara och Steven har varit ivag och jag har spenderat drygt 3 timmar helt sjalv med dom och det ar sa javla mycket battre :) Vi har atit, tranat pa olika saker som ord, farger, djur och ata med sked. Sen har jag ocksa last for dom och kollat pa bilder. Zach kom och gav mig varsta kramen forut och satte sig i mitt kna, ahh :) Varfor kan han inte alltid vara sa for? Han ar den jobbigaste utav dom tva, vill inte gora nanting som jag vill! Bara stretar emot hela tiden och skriker och tjuter, usch ;)  Aaron ar jobbig ibland men mest gullig, haha :) Favorit! Jag vet att man inte ska favorisera men han ar inte lika jobbig som Zach ar, sa ar det!
Sa min dag har varit helt okej fakiskt, hur har eran varit?
Tankte att jag nan dag ska skriva ungefar hur mitt schema ar sa ni vet, eller ingen kanske bryr sig, haha :)

Ja just det, nagot som har forgyllt min dag ar att jag har fatt tillbaka mina skattepengar! Gott ar det! Men jag har ju ringt en hel del pa mobilen sa en hel del av pengarna forsvann direkt, sa ar det nar man vill prata med sin alskling som aldrig kan vara hemma ;) Men jag tankte iallafall spara lite , troligtvis skaffa mig ett gymkort och sen sa ska jag kopa mig lite klader, smink och en parfym! Tycker att jag ar vard det ;) Vill ju gora det idag men tror det ar for sent nu?! Ska prata med Katrin och se vad hon sager.
Pa fredag ska jag troligtvis traffa nagra svenskar for det ar Sveriges nationaldag, vet inte vad vi ska gora men nat hittar vi val pa?! Hoppas det blir roligt :) Pa lordag ska jag och Katrin in till NY och vi hoppas pa att det ar fint vader for vi vill gotta oss i central park och shoppa, haha! Lagntar :) Sondag vet jag inte an?

Det kanns som om jag glommer halften av allt jag vill saga men pa nagot satt far ni val reda pa det ;)
SAKNAR ALLA HELA TIDEN, tanker pa er jamt! Skriv mer till mig, alskar kommentarer och mail :)
Alskar dig Stefan.

Love Mikaela,

Stronger!

Kanye West- Stronger



That don't kill me can only make me stronger!

Grattis pappa,

Grattis pappa pa 44 ars dagen, hoppas du far en underbar dag :)


(Kommer ihag att du nan gang for lange sedan hade den har laten som favorit lat!)


Saknar dig otroligt mycket pappa, alskar dig. Kramar Mikaela,


Ar bara ledsen,

Jag vet inte vad jag vill heller, fan vad allt blev jobbigt nu! Vill aka hem och va med min familj och mina vanner! Eller sa far ni komma hit, nu! Usch kan inte sluta grata, fan vad ledsen jag vart.

Bye,


?

Jag vet inte vad jag ska saga? Forutom: Nar ska dom bestamma sig?! Orkar bara inte igen alltsa. Men vi ska ha ett "mote" om det ikvall sa far vi val se om dom sager nat vettigt! Sorry att jag skriver allt som i en enda stor gata men jag forstar inte battre sjalv :S
Men har har ni lite bilder over hur jag bor iallafall.

             
Har sitter jag just nu, i         "Mitt" badrum                          Vardagsrummet,
"mitt" rum. 

            
Det lite halv stokiga koket,  Familjerummet,                    Altan och tradgard, plus
(jag hade inte stadat an)                                                   lite av grannes tradgard,


Och sahar ser det ut pa
framsidan dar jag bor.

Kanske skriver sen igen da nar jag vet vad jag pratar om ;)

Alskar dig Stefan :)
Och jag saknar alla som fan, halva mig vill bara aka hem och andra halvan vill stanna! Ah..

Love Mikaela

Shopping!

Igar var jag och Katrin och shoppade :) Forst var vi och kakade frukost, jag at choklad pannkakor (som var roligt att testa men for mycket for min smak till frukost) Sen shoppade vi garnet, haha. Har ar bilder fran igar och sen pa klader som jag har kopt! Enjoy,



 Katrin.  Jag. 

   Jag i en STOR skoaffar :)
Har ar vi pa starbucks och dricker kaffe ;) Jag har slutat roka men borjat med kaffe istallet (nat beroende maste man val fa ha, haha)

Klader som jag har kopt:
1, 2,   3,  
4, 5,  6,  
7,  8,  

9,  10,  11,

1. Ballerina skor fran Polo, 14.90 dollar (ordinarie pris: ca 40 dollar)  2, Traningsbyxor, 14.99 dollar 3, Linne fran Free people 14.99 (ordinarie pris: 38 dollar) 4, Bikini fran split, 25,98 dollar (ordinarie pris: 76 dollar) 5, Solglasogon, 8 dollar 6, Flip flop 12,99 dollar 7, Orhangen ca 5 dollar 8, Jeans 12,80 dollar 9-10, Klanning fran Tweenty one, 22.80 dollar 11, Linne, ca 10 dollar.

Sa det var min shoping det :)
Senare var jag tvungen att jobba en svang for att Steven och Tara firade att dom har varit gifta i 4 ar. Sen akte jag och Katrin och kopte lite chips och efter det akte vi hem till henne for att dricka lite ol, ata chips och kolla pa film :)

Idag har jag inte gjort sa mycket, ska snart ut och ga iallafall i det fina och varma vadret, trots att min fot fortfarande kranglar! Den blir svullen och ibland gor det ocksa ont! Trodde inte det skulle fortsatta sahar lange, men ni vet ju vilken "tur" jag har i USA sa ;) Senare ska jag Katrin och en annan tjej aka pa bio, tror det blir Sex and the city! Roligt :)
 Just nu ar sugen pa kaffe sa jag kanske knallar forbi starbucks och koper mig en nar jag anda ar ute och gar, haha!
Ringde den andra familjen for en stund sen men ingen som svara sa jag ringer val snart igen och sen ska jag ocksa ringa min mamma :)

Ha det kanon,
Love Mikaela.

Det som har hant!

Okej tankte ta allt fran borjan!
Borja med i onsdags att jag gick ner for att prata med Tara och Steven, dom sager att dom kommer behova nagon som kan ta hand om bade Zack och Aaron och Brooke! Jag sager att jag inte kan det for jag lovar er att det ar javla jobb att bara ta hand om tvillingarna. "Min" familj behover alltsa en proffisionell nanny som har tagit hand om barn i minst tio ar eller nat! Det ar inte sa javla roligt att dom sager det nu eftersom jag borjar tycka om familjen mer och mer, alltsa lart kanna dom mer och kan rutiner och vet hur barnen beter sig och sa! Men nu helt plotsligt maste jag flytta till en helt annan familj som har andra barn och andra rutiner (och detta kan vara precis vart som helst i USA), jobbigt for mig! Det har tagit mig tre veckor att kanna mig bekvam och tycka om familjen och omradet, men som sagt jag har ju inget val och just nu har jag 10 dagar pa mig att hitta en ny familj och flytta dit. Om dom inte hittar nan sa maste jag aka hem! Lite jobbig ar det ocksa for jag har traffat Katrin och vi umgas i stort sett hela tiden nar vi ar lediga.
Sorry att det blir sa krangligt att lasa men jag har sa mycket tankar nu sa det ar helt omojligt att fa det till ett bra sammanhang ;)
MEN ska jag val saga nu ocksa, i torsdag sa var vi au pair mote dar jag borja prata med en tysk tjej som heter Linda som ska aka hem den 8 Juni och hennes familj behover en ny au pair, och hor pa detta! Dom bor ca 10-15 min harifran och har en flicka pa 13 manader :) Fatta vilken lyx, vilken skillnad det skulle bli. Ni maste halla tummarna nu for jag ska ringa dom snart sa vi kan prata lite och bestamma en tid vi ska traffas, det maste ju bli ratt snart eftersom tiden rinner ivag.
Jag vet inte om jag har missat nagot om detta nu men om jag har det sa lagger jag till det sen ;)
Maste ju bara saga grattis till pappa med som gjorde ett fantastiskt Stockholm marathon lopp igar, tiden var pa 3 timmar och 50 min har jag for mig :) Och han kom pa 3000 (nagonting) plats! Jag ar sa stolt sa over min pappa.

Nasta inlagg kommer jag visa min shopping och beratta om min helg!
Saknar er alla dar hemma, tanker pa er hela tiden.
Alskar dig Stefan.

Love Mikaela,


RSS 2.0