Musik tack,















Orkar inte skriva just nu, är lite bakis och trött ;) Det fick bli lite musik ist. Kanske skriver senare!

Woho :)

Idag blev jag riktigt glad när jag kom hem, hade fått mitt deklarationspapper från skatteverket om hur mycket pengar jag får tillbaka ;) Jag kommer få 7500 kr! Fatta hur mycket pengar det är för mig, har ju fan inte ens tjänat det nån gång i hela mitt liv, haha :) I am so lucky! Det kommer ju bli prefekt att få dom när jag är i USA också, slipper känna det där med att man inte har så mycket pengar under hela sommaren ju :) Gött! Ne men nog med det!
Igår ringde Linus från harrys och frågade ifall jag ville jobba idag, självklart sa jag då :) Så ikväll ska jag jobba från klockan sex till kanske tolv eller nåt? Skönt att få in lite pengar nästa månad :)
Igår kväll så var jag faktiskt mycket duktigt för jag, Sandra och Klas var ute och sprang som jag inte har gjort sen förra sommaren, plus att vi gjorde massor med övningar när vi hade kommit halv vägs som tog typ 30 minuter. Fatta att jag har träningsvärk idag! Helt sjukt! Kan knappt gå upp för trappen och ner är ännu värre ;) Ni får faktiskt tänka på med att Klas den lilla mannen tränar boxning och är hur tränad som helst och han körde stenhårt med mig igår, fast jag klagade på allt vi skulle göra, haha ;) Men som sagt jag har ju inte tränat på så sjukt länge!
Jag har inte hört något ifrån familjen än, hm kanske inte blir något :( Tråkigt isf! Jag som vill :) Men jag skriver så fort jag vet något, som jag har sagt innan ;)
Nehe om man kanske skulle hoppa in i duschen då, ni får ha det så bra!

Love Mikaela,

Eftermiddag,

Är precis hemkommen från stan, har varit där med mamma och kollat runt lite :) Jag hittade ett par jätte snygga Vagabond skor som jag fick! Svarta är dom och hur sköna som helst :) I like it! Sen hittade jag också en jätte snygg skjortklänning som jag skulle vilja ha men det har jag ju inga pengar till, får handla sen ;) Vi tog också en lunch på Ströget, åt en kyckling pastasallad, mums :) Idag har jag inte hört något från familjen Becker, hoppas på att dom ringer lite senare eller nåt, dom är så trevliga att prata med. Och sen verkligen hoppas jag på att den andra au pairen som dom kollar "upp" är skit dålig rent ut sagt. haha :) Men det löser sig! Idag blir det annars lugnt, sitta här och glo, eller kanske gå en lång promenad i det fina och sköna vår vädret, så härligt är det ute idag så man kanske skulle passa på!? Senare kommer min älsk hit, vi ska väl inte göra så mycket, bara umgås :) Nehe om man kanske skulle städa lite nu iallafall? Hm, får se ;) Det är ju inte så roligt, men men!
 Uppdaterar så fort jag vet något :)

Love Mikaela,

Roligt!

Dom ringde igen förut :) Hur trevliga kan folk bli egentligen? Dom ville bara säga hej och fråga hur det var med mig och sen att pojkarna skulle äta, igen ;) Och då fick jag också chansen att förklara vad jag menade med en av mina frågor! Dom andra frågorna svarade dom så bra på så :) Oh snälla säg att dom också tycker att jag verkar bra och trevlig, haha :) Vill att dom ska bestämma nu, så jag vet! Kommer bli nervös av detta väntandet kan jag lova! Nehe nu ska jag prata med Martina :) Hörs,

Love Mikaela.

Det känns bra,

Idag har jag pratat med dom ytterligare två gånger :) Först pratade vi genom Skype, gick mycket bra! Jag fick se deras små tvilling pojkar Zhack och Aaron via web kameran också, skit söta är dom ;) Det var bara pappan som var hemma och tog hand om barnen då, för mamma var på jobbet, så vi små pratade bara lite sådär. Sen ringde dom upp för typ två timmar sen igen och frågade lite vad som var mina intressen, varför jag skulle vilja komma och jobba i USA plus lite fler frågor, och sen vart jag hade lärt mig så bra engelska (haha), så roligt eftersom jag tycker att jag inte kan få fram dom rätta orden hela tiden. Härligt att höra lite beröm :) Sen sa dom att dom var intresserad av att få dit nån så snart som möjligt, runt i början på Maj ungefär. Och der gör inte mig något sa jag, det går bra eftersom jag vill åka så snart som möjligt! Perfekt :) Men dom verkar iallafall hur trevliga som helst så ja tack, jag vill åka dit, haha :) Ne men jag får väl se vad dom tycker också, det är ju nästan ett större beslut för dom! Dom sa också att dom just nu håller på att kolla på en annan au pair bara för att typ jämföra så jag hoppas att hon är sämre än mig, haha :) Dom hade inte ens pratat via telefon än!
Men iallafall, vi skulle troligtvis höras av på telefon en gång till innan helgen och sen via email och så. Detta känns bra, detta känns rätt! Kom igen nu då, haha ;) Måste hålla tummarna lite iallafall, man vet aldrig hur det kan gå? Men det lär jag väl märka iallafall.

Nu ska jag inte tråka ut er något mer ;) Skriver om jag får reda på något roligt,

Love Mikaela,

Onsdag,

I natt har jag sovit konstigt, kan bero på att jag fortfarande är lite nervös för ikväll. Jag vakna klockan sex i morse och kunde inte somna om förrän vid nio igen, det suger lite faktiskt. Så nu är jag trött, igen!
Jag måste prata engelska idag, eller öva på engelskan iallafall :) Så jag slipper sitta och stamma när dom ringer senare idag, haha. Har som sagt lite mer frågor som jag vill ställa till dom, frågor angående mig och min flytt dit. Oh vad lustigt det kändes, flytta till USA, haha :) Men det kommer säkert gå fin fint! Så det får bli det idag för min del, sitta och läsa engelska och vänta på att dom ringer. Har ju inte så mycket annat för mig iof ;) Have a nice day, and I will write later ;)

Love Mikaela,

Familjen Becker,

Dom har ringt :) Usch vad nervöst det var kan jag lova! Haha, jag stammade väl mig fram genom hela samtalet. Pinsamt ;)
 Men vi pratade i ca en halv timme och det gick väl sådär ska jag väl säga ändå, dom verkade vara intresserade av mig eftersom dom ville höras av redan imorgon. Dom hade lite saker att stå i när dom skulle lägga på iof, deras tvilling pojkar hade precis vaknat så ;) Jag kunde inte ställa så mycket frågor men fick ändå fram att dom verka som en riktigt snäll och trevlig familj som vill det bästa för den som kommer! Och det är ju en fördel ;)
Men imorgon är en ny dag med nya frågor och lite bättre engelska kanske, haha :) Dom skulle ringa framåt kvällen (min tid) så imorgon ska jag bara snacka engelska hela dagen, yes :)

Bye from Motala, Sweden,

Love Mikaela.

Ahh :)

Jag har fått en match igen :) Roligt! Det är en familj från Livingston, NJ 40 minuter utanför New York :) Hoppas att dom ringer snart så jag får prata med dom! Måste hem och kolla genom mina frågor till dom och så nu, är hemma hos Stefan för tillfället. Måste hoppa in i duschen innan jag åker hem bara, men var tvungen att skriva detta först :) Tredje gången gillt nu då! Skriver nog mer sen.

Love Mikaela,

Seg, som vanligt

Oj oj vilken lördag det blev! Först förfest hemma hos Jenny med Martina, Jenny, Mickan, Stefan, Rickard och Martin, det var mycket trevligt faktiskt. Självklart går vi ut och då knallar vi till Hugo först men där var det inget folk och tråkig musik så jag och Jenny bestämmer oss för att gå till Harrys men där var det så jävla lång kö så vi gick till Brygget en sväng men också där var det tråkigt så vi tänkte kolla om det var mindre kö på Harrys och det var det ju, slapp kön och betala inträde (det mådde min plånbok bra av), och väl där inne var det trevligt folk och bra musik :) Efter det så går vi självklart på efterfest, denna gång blev det hos Tommy, mycket folk var det där iallafall. Framåt morgonen börja folket avta så då blev det massa musik och dans för min och Jennys del ;) Efter all dans så var jag trött och då GICK jag enda hem och det gör jag aldrig om igen! Iallafall inte i högklackat och minus grader! Efter 45 långa minuter var jag iallafall hemma, somna nästan direkt och vakna upp tre timmar senare, så igår var jag väldigt väldigt trött och lite smått bakis, och jag lyfte inte ett handtag på hela dagen! Idag är det massor med snö ute, jag som inte vill ha snö nu! Jag vill ha 15 grader och solsken ju :) Men jag och Stefan tänkte ändå passa på och gå en långpromenad med Chicco idag, han älskar snö om vi säger så!

Hoppas alla har haft en trevlig påsk iallafall, nu orkar jag inte skriva mer. Hörs,

Love Mikaela.

Trötter,

Då var det påskafton och ikväll blir det fest :) Vi ska hem till Jenny och sitta där och dricka lite öl och så, blir trevligt! Vet inte vilka som kommer förutom jag, Martina, Mickan och självklart Jenny då ;) Grabbarna kanske kommer förbi en sväng också. Min älsk har jätte dåligt med pengar så han kanske inte kunde komma :( Hoppas att han får tag på lite pengar iallafall! Innan det så blir det lugnt för min del, blev sent igår, jag jobba till fyra i natt så jag är lite halv seg om jag säger så. Men det blir bättre framåt kvällen :) Nehe nu ska jag ta mig något att äta sen vila lite, kanske skriver lite senare. Glad påsk :)

Love Mikaela,

Party all the time,



En av världens bästa danslåtar :)

Öl,

Det vart att dricka öl idag :) Så gött ska det bli! Först skulle jag och älsk hem till Cenny med Martina men så ändrade dom planerna och skulle hem till Angelica ist. men det ville inte vi så vi ska hem till Anton ist. och dricka öl och kolla på hockeyn, mycket trevligt. Syrran kanske också ska med, men just nu verkar det inte som det. Men men nu ska jag äta youghurt och macka sen åka. Ha en trevlig kväll,

Love Mikaela


Skärtorsdag,

Då var det första dagen på påsken då, trevligt. Just nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig så jag kan åka hem och göra iordning mig, fast jag vet inte vad jag ska göra men ändå ;) Är så jävla sugen på öl och goda drinkar, men får se hur det blir med det! Kankse, kanske inte. Annars så kommer det att bli en lugn dag, inte förvånad va? ;)

Min syster skulle ha varit i Ammarnäs tills den 29 mars men kom hem i morse istället, det var visst väldigt struligt med handledarna redan från första dagen. Hon är inte den som brukar ge upp i första taget men nu orka hon inte med det längre så hon åkte hem. Ska prata lite mer med henne när jag kommer hem snart, då ska hon allt få berätta vad som har hänt!

Förresten så har jag haft min blogg  i en månad nu, haha, uh :) Och inte har jag kommit nån vart med USA resan, nån familj måste väl ändå vara intresserad och rätt snart, eller jag hoppas på det iallafall. Jag vill ju komma iväg senast 31 Maj! Martina ska iväg 1 Maj tror jag det var (vart lite osäker nu) och jobba som reseledare i Turkiet i 6 månader, det låter ju hur roligt som helst :) All lycka till min lilla gumma ;)

Min älsk vägrar att vakna, jag blir tokig på honom snart! Nån som har nåt tips över vad jag kan göra eller? ;) Han är väldigt svårväckt om jag säger så! Väldigt  jobbigt är det.

Ha en bra skärtorsdag,

Love Mikaela.

Så rätt så,

464085-79Älska mig mest när jag förtjänar det minst, för det är då jag behöver det som mest.

Fika och eldsvåda,

Idag har ju då jag och mina kära vänner varit på stan en sväng, vi gick genom alla butiker på en kvart eller något, haha :) Ingen utav oss hade några pengar att spendera på det så vi orka inte kolla direkt! Därefter gick vi till Med eller Utan och tog oss varsin baugett (mums) och dricka. När vi fick baugetten börjar Martina klaga på att det är alldeles för mycket papper runtom och nån minut senare skriker Fridadet brinner och Martina skriker vart (haha), då hade det börjat brinna i Martinas papper så det står härliga till, sen börjar Frida blåsa på det, ett desperat försök att försöka släcka elden men då säger Martina sluta blås och häll vatten på det istället, och jag räddaren i nöden häller ut hela min loka över det brinnande pappret, haha :) Martina räddade ju sin baugett iallafall, det var ju det viktigaste, hon satt och höll upp den och sa till oss va vi skulle göra, haha ;) Det blev något brännmärke på bordet och jävla massa vatten överallt, tur att det var en snäll servitris som kom och röjde upp efter oss! Men det är bara Martina som kan lyckas med en sån grej också kan jag lova ;) Det är roligt att det händer något iallafall!

Jag har precis ätit nu och ska ringa min älsk snart, ska hem dit och kolla på film tänkte jag. Så det blir en lugn kväll. Linus ringde förut och frågade ifall jag ville jobba på Harrys på fredag, självklart sa jag :) Har man inga pengar så får man ta tillfällena man får, ne men det ska bli lite roligt, hade ändå inget planerat! Ska börja tio på kvällen (!) och slutar mellan tre och fyra nån gång, gött :) Imorgon har jag inget bestämt, det blir som vanligt, lugnt!

Nu ska jag ringa älsk så god kväll!

Love Mikaela,

Kom igen nu,

Usch vad jag är seg! Som vanligt. Jag måste hoppa in i duschen snart, jag ska ju till stan med Martina och Frida vid två, men Frida kommer till mig vid halv ett så jag vill iallafall ha duschat innan. Vi ska väl bara knalla på stan en sväng och sen fika, det blir bra det :) Har inget mer bestämt idag, jo kanske gå en långpromenad i skogen med älsk och Chicco, men får se hur det blir med det, annars tror jag vi gör det imorgon! Jag har inga mer nyheter så orkar inte skriva mer heller ;) Ha det,

Love Mikaela.

Sorry,

I förra inlägget så skrev jag om det hemska mordet på dom två barnen och det var absolut inte med mening att någon skulle ta illa vid sig,  jag bara skrev om vad jag tyckte om det som hade hänt. Jag har inte dömmt någon och det skulle aldrig falla mig in att göra det heller eftersom jag inte vet någonting om saken förutom om det som har skrivits i tidningarna. Men jag hoppas fortfarande på att dom får tag på den skylldige!


Amen,

Nu har jag sett vart min info har tagit vägen, den är allra längst ner på sidan, hur fan har den kunnat hamna där? Fattar ingenting? Och det jobbiga är ju att jag inte vet hur man återställer det! Nån som kan hjälpa mig? ;)

Som ni ser så händer det inte så mycket fortfarande, förutom att jag har fått reda på en helt osannolikt grej! Mamma ringde och frågade förut om jag visste något om morden på dom två barnen i Arboga, nja sa jag, bara skum läst det lite. Sen sa hon vem det var som var skäligen misstänkt, och jag har visserligen aldrig träffat honom men det är en "närståendes" pojkvän (säger inget mer). Jag kan inte fatta det! Helt sjukt! Jag vet inte vad jag ska tro, men jag yttrar mig inte mer i det. Kan skriva mer sen när jag vet lite mer. Jag menar folk är rätt duktiga på att dömma innan dom har fått reda på faktan! Så är det faktiskt.
Men jag tycker vem det än är som har gjort det så måste människan vara helt psykiskt instabil, man mördar fan inte två små barn och sen bara går där ifrån utan att få skuldkänslor, usch! Ja och sen knivhugger mamman också så hennes liv är i fara. Hoppas han/hon åker i fängelse på livstid! Men vi i Sverige har ett jävla lustigt rättsystem så den jävlen kommer väl ut om 5 år eller nåt, om dom nu får fast mördaren vill säga.
Det är något jag inte tycker om med Sverige, det är att dom dömer helt fel i rättsalen, åker man dit för våldtäkt kan man få typ 1-3 år men har det med pengar att göra, som förskingring, så blir det dubbelt så lång tid!? Det skulle jag gärna vilja veta varför det är så? Och sen vet jag ju att det inte är så i alla fall men i många som man hör om! Jag menar man förstör väl mer en människas liv om man våldtar än om man tar pengar? Jag menar det är ju ändå BARA pengar! Ja fy fan vad hemskt och orättvist det är ibland.

Jobbigt det där så nu vill jag läsa om något roligare istället.

Love Mikaela,

Hm,

Jag fattar inte varför inte mina grejer på högra sida inte syns? Eller jag kan inte se det iallafall! Nån som kan? Om ingen kan så vad kan det vara för fel?

Ännu en dag,

Då var det tisdag och veckan är i full gång för vissa, men som vanligt inte för mig ;) Det är så lugnt det bara kan bli.
 Jag har precis varit ute med Chicco och nu sitter jag här och skriver lite. Har precis läst lite i bloggkommentatorenas blogg om att det just nu utreds om bloggare bryter mot lagen om dom inte säger att dom gör reklam och tjänar på det på sin sida. För det första så måste väl ändå alla fatta att om bloggerskorna lägger upp saker som dom har köpt så tjänar dom i flesta fall pengar på det. All reklam som finns på min sida (till höger) kan jag tjäna pengar på, jag tycker bara att det är en rolig grej och om nån nu inte vill trycka på ikonen och gå vidare till reklamsidan så okej, fine! Jag tvingar ingen. Och eftersom jag knappt har några läsare (haha) så kan jag ju inte påstå att det är något att ha. Men men som sagt :  en rolig grej. Så tycker jag om det!

Det är väldigt fint väder ute idag, fast det blåser lite kallt tyvärr, men får väl gå ut med Chicco en sväng sen i trädgården så han får springa av sig lite ;) Han om någon har energi! Annars har jag inget bestämmt idag så det blir väl att vara hemma, kolla på film kanske? Nehe nu ska jag gå ner och käka lite frukost och sen väcka Stefan!

Ha en bra dag,

Love Mikaela.

Grattis,

En av världens vackraste människor har fått barn, :
464085-78 Halle Berry födde en liten flicka Söndag den 16/3 2008.

Love it,



Always and forever Elvis, The King. 

Är så dålig på att komma på en rubrik!

Hej, jaha då har det snöat i stort sett hela dagen, usch! Jag som hatar när det är kallt och snöigt, men det finns ju inget man kan göra åt det så bara le och se glad ut ;) Idag har jag varit hos läkaren, det gick bra förutom att det tog sådan tid! Fick vara där lite över en timme men själva undersökningen tog sammanlagt 15 min typ. Det kosta "bara" 600 kr så det var ju bra :) Sen var jag väl hemma vid halv tolv eller något, städat, ätit lite mat och nu sitter jag här och skriver om ingenting som vanligt ;) Jag har inte så intressant liv just nu kan jag ju säga, haha. Men bättre kommer det bli när jag åker till USA, det kan jag lova!
Ikväll blir det att kolla på hockeyn med Stefan (om han har någon bil vill säga), dom visar LCH-Djurgården, så det är ju lite roligt att kolla på :) Hejar på LCH i den matchen, men förövrigt på Färjestad som måste vinna idag annars ligger dom illa till!

Imorgon har jag inget bestämmt, antar att det blir att sitta hemma och glo men på onsdag ska jag träffa Martina och Frida, det blir väl en runda på stan och sen en fika på det skulle jag tro. Inget roligt att gå på stan iof eftersom jag inte har några pengar! Men men roligt att träffa mina bästa vänner iallafall.

-Please don't hurt me.

Love Mikaela,

Vad ska man skriva om då?

Det är ju ständigt den stora frågan här på bloggen, vad ska man skriva om som intresserar folk och gör så att dom kommer tillbaka. Själv tror jag ju att det är att man ska för det första ha ett händelserikt liv, ha något att komma med och sen stå för det, sticka ut från mägnden då och då, skriva om mode, skvaller och lägga ut bilder. Eller det är vad jag själv vill läsa om när jag kommer till en blogg iallafall :) Men alla har vi ju olika åsikter och smaker så.

Jag fattar inte hur trött man kan vara? Jag har ju sovit jätte mycket idag, flera timmar under dagen plus länge i natt. Men nu är jag trött igen så jag måste gå och lägga mig. God natt!

Love Mikaela,


Väder,

Mamma sa nyss att det skulle bli SNÖ inatt! Och det skulle ju självklart fortsätta snöa imorgon och på tidagen med, orka. Vem vill ha snö nu? Jag vill inte ha snö nu iallafall, det ska ju vara vår ute nu, solen ska värma och man ska kunna gå i en tunn jacka. Men vad ska man göra åt det? Det går ju inte göra något direkt. Blir så trött.
Men det vara bara det ;)

Love Mikaela

Helgen,

Då var denna helg över då, det går ju så snabbt hela tiden tycker jag! I fredags så satt jag hemma och drack lite medans min kära pojkvän sprang ute och roade sig ;) Jag somnade jätte tidigt i fredags kväll och vaknade alldels för tidigt igår morse, klockan halv sex! Usch, det var ingen höjdare, men somnade om sen vid åtta så det var skönt. Sen under dagen så vart det lugnt och på kvällen kollade vi på Melodifestivalen, tycker att Charlottes låt var bra :) Så det var ju tur att hon vann då. Som ni ser så vart det en lugn helg, igen! Men har man inga pengar så måste man ju sitta hemma, thats life. Idag ska jag inte göra något speciellt, kolla på film och äta lite godis, mums!

Imorgon ska jag till privatläkaren och bli undersökt, tråkigt men vad ska man göra, jag är ju tvungen! Ska vara där kl 10.15 och det kunde ta upp till 1 timme, det fattar jag inte varför? Jag menar så mycket behöver han ju inte göra direkt! Jaja jag får väl se. Sen i veckan ska jag väl träffa Martina och sen vill jag hitta på något med Frida också, det var ju ett tag sen man träffa dom nu igen. Och troligtvis på lördag så ska jag och min älsk och nån mer till Elmia, har ju aldrig varit där så det kan ju bli lite roligt :) Gött att äntligen hitta på något! Fest är jag bjuden till på lördagskvällen också så då blir det nog att gå dit. Så nu har jag planerat lite iallafall :)

Ha en bra dag,

Love Mikaela.

Fredag,

Idag ska jag inte göra någonting som vanligt, det börjar bli väldigt uttjatat ärligt talat! Kanske hittar på något med mamma iof, om hon vill det ;) Kanske blir stan en sväng eller nåt sånt, jag får väl se. Ikväll ska jag iallafall va med min älsk, tror jag, vi har inte bestämmt något än men vi får se vad vi hittar på, sitter och glor på en film som vanligt :)
Nu ska jag äta lite och sen gå och duscha, kanske skriver senare.

Love Mikaela,

Debatt,

Såg ni debatten på SVT med BlondinBella i spetsen nyss? Det gjorde jag iallafall, jag var tvungen ;) Det handlade om shopping, självklart! Jag tycker om att shoppa, eller snarare jag älskar att shoppa, men som sagt pengar det har jag ju inga så det blir inte så mycket mer utav det. Självklart skulle jag också vilja shoppa för 10000 kr i månaden, ha ett eget företag som är värderat till över fem miljoner kronor, vem skulle inte vilja det? Jag skulle också vilja ha fötts med en guldsked i munnen och fått allt serverat utav mamma och pappa, eller iallafall fått jävligt mycket hjälp utav föräldrarna så man kan nå en sådan punkt (ja, nu pratar jag om BlondinBella) Alltså jag är mycket nöjd med den familj jag har, det är inte så jag menar alltså! Men det skulle ju inte skada med mer pengar i plånboken. Under debatten var det vissa som sa att man inte blir lycklig av matriella saker, men där har dom fel! Man blir lycklig utav att få unna sig något som man tycker om, eller jag blir lycklig iallafall. Jag vet att om jag hade mer pengarna så skulle jag kunna göra det jag själv ville och leva ett bättre liv, och jag kan förstå dom människor som vill det också, men samtidigt respektera dom som inte vill det! Vi alla är ju olika (och tur är väl det)
  Men det jag tycker är fel är att det sägs att dom som har så stora bloggar inte lurar "små tjejer" till att köpa dom där dyra väskorna och fina skorna som läggs ut på deras sida, så fan klart att dom gör, alla saker som man skriver ut på sin blogg är reklam! Och reklam är till för att locka köpare, vare sig det är en tjej på 14 år med 800 kronor i månaden eller en gubbe på 60 år med 20000 kr i månaden, det är inget snack om saken!
 Och köper man då t.ex. samma skor eller samma jeans som BlondinBella så har man samma grej som henne och då kan man "visa upp" att jag kan också kan köpa en sån sak, fast dom flesta kanske inte skulle ha råd med det, för dom flesta har inte 10000 kronor att röra sig med i månaden, utan snarare knappa 1000 kronor. Visst är det inte BlondinBellas fel med den här köp pressen men jag kan ju inte heller säga att hon gör det så mycket bättre, eftersom hon har så pass många unga läsare så tycker jag att hon borde tänka mer när hon säger att hon är en bra förbild för ALLA dom! Jag menar är en bra förbild att man ska spendera varje liten krona för att få just den där tröjan? Bara för att modet säger det just då. Ne du, på den här nivån så tycker jag inte att Isabella är en bra förbild!
 Hon kanske är mer en förbild om man kollar vad hon har lyckats med bortsett från alla prylar och pengar med i bilden ( ok, det var ju inte lätt att bortse ifrån det, haha) Ne men hon har en jätte intressant blogg och hon kan verkligen skapa disskutioner i betydliga/mindre betydliga ämnen, som folk vill läsa om, vare sig man tycker om det eller inte, och det respekterar jag henne för. Jag kan förstå att hon har så pass många läsare per dag, för vare sig man vill det eller ej så måste man bara läsa om hennes lyxvardag ;) Det är lite som en drog, haha.
 


Oj, sorry att det blev så långt, men var bara tvungen!

Nu till min värld. Jag har nu haft lite kontakt med familjen Evans via mailen, dom verkar jätte trevliga! Dom kommer troligtvis ringa nån dag i helgen, hoppas jag iallafall, och då får jag ju se om dom känns bra och så. Kan inte bestämma mig förrän jag har pratat med dom fast jag redan nu vet rätt mycket om dom!
Orkar faktiskt inte att skriva mer nu,

Love Mikaela.


Hoppas, hoppas,

Jag kollade mailen för ett tag sen och jag har fått ännu en matcning (woho), den här gången hinner jag och läsa lite om familjen iallafall innan dom tackar nej (eller ringer) :) Det är en familj som bor i Monroe, NC, en "liten" stad ca 30 min från Charlotte (en "större" stad). Familjen Evans har en liten flickatre år men dom väntar också barn, antingen är det tvillingar eller trillingar, fatta inte riktigt för på ena stället står det tvillingar och på det andra trillingar, men det märks väl, haha. Om dom ringer så kan jag ju fråga då ;) Jag hoppas att dom ringer iallafall så jag kan få prata lite med dom, komma igång med att prata lite engelska och få det första samtalet gjort! Usch vad nervöst, är lite pirrigt i magen kan jag lova! Jag har iallafall förberett frågor till dom nu så jag slipper vara helt tyst i telefonen, haha :) Det är lite frågor om barnen, deras område, au pairer i närheten, om dator och internet, regler o.s.v!
Men det var bara det jag ville säga, nu är jag sjukt trött så ---> Sängen

God natt, Love Mikaela.


Dyrt vart det,

Då har pappa varit här och pratat pengar med mamma och mig, usch det blir mer än vad jag trodde innan! Försäkring på 4500 kr, telefonkort för 250 kr och avbeställningsskydd för 375 kr, oh så roligt, eller inte. Men dom pengarna får jag utav mina kära föräldrar, tur att jag har dom :) Det andra som kostar nu är alltså hälsoundersökning 600 kr + (kanske) moms, flygbiljett 1200 kr, visum ca 900 kr och fickpengar, fast det vet jag inte hur mycket än, kanske 1500 kr. Det är lite pengar det med, men som tur är så har jag 3000 kr så jag kan betala allt förutom fickpengarna då, men jag får säkert lite utav farmor och farfar och sen mamma och pappa innan jag åker! Eller jag hoppas på det iallafall, haha :) Annars blir det ju inte så roligt att spendera första tiden i USA om jag inte kan köpa/göra det jag vill, men det går nog bra.

Det är helt otroligt vad dagarna går fort, jag förstår det inte. Men det blir väl så när man inte gör något, känns som om tiden bara rinner ifrån en och snart så är man väl död också. Ne det får gärna dröja, haha ;)
Om en halv timme ska jag se SVT:s nya program Morgonsoffan, det verkar faktiskt lite roligt :) Jag menar Björn Gustavsson är ju med, han är ju så jävla bra just nu! Innan det ska jag ringa min älsk och läsa lite på aftonbladet.se.

Kanske lägger upp dagens vill ha klädsel, fast det är ju inte så roligt att gå och längta efter kläder som man tycker är snyggt utan att kunna köpa det! Så får se då.

Love Mikaela,

Vad fort det går,

Ja ni, herregud vad tiden rullar iväg, klockan är ju snart två på eftermiddagen! Idag har jag inte gjort något, som vanligt. Allt är så sjukt tråkigt, titta bara ut på det tråkiga vädret t.ex. Men jag var överlycklig bara för en stund sen när jag kollade min mail, jag hade fått ett mail om att jag var Matchad med en familj :) Och det hade jag fått igår på kvällen, men dom var visst inte intresserade av mig sen så dom tackade nej! Va fan då, dom kunde ju iallafall ha ringt mig ;) Ne så där dog den lyckan snabbt! Men det gick ju rätt fort ändå att bli matchad så nu får jag bara vänta på nästa familj och hoppas på att dom ringer istället för att bara kolla lite i mina pappren och sen skita i det! Men men så är det med det. Jag är inte bitter för det vet ni, haha ;)

Min trötter till pojkvän ligger fortfarande och sover, jag har försökt väcka honom sen halv tio i morse! Usch vad arg jag blir på honom, snart  häller vatten på honom, då kanske han vaknar ;) För jag behöver faktiskt åka hem snart så jag kan duscha och fortsätta fixa med mina pappren. Pappa kommer ikväll med för vi ska prata om försäkringen som jag behöver när jag åker till USA, sen lite annat också som kan vara bra för mamma och pappa att veta! Så det var den kvällen, för jag antar att det bara blir det, tråkigt nog!

Nehe nu jävlar :)

Love Mikaela,


Oj då,

Sorry, jag skrev visst inte igår! Men Chicco va/är sjuk så vi var tvugna att åka till vetrinären med honom, lilla stackaren hade näskvalster (usch) och sen en infektion i kroppen. Men han fick en spruta och pencillin så redan igår kväll började han må bättre. Sen igår så gjorde jag inte mycket mer, spelade Rollercoaster (haha) och kollade på tv. Skulle egentligen åkt till Jenny på en fika men så hann jag inte det på dagen så vi ska ta det ikväll istället, hon ska komma och hämta mig efter hon har slutat jobba. Nu har vi ju inte träffats på ett tag så vi kommer säkert ha mycket att prata om ;) Jag är lite nyfiken hur det går för Anna, så det kommer bli roligt att höra. Jenny kommer väl vid halv sju skulle jag tro så innan det så ska jag sätta mig med alla pappren som måste fyllas i och skickas iväg, sen städa lite också.

Jag har inte hört något från USA än, men jag kollar sidan varje dag om information så jag är lite förberedd om någon ringer :) Jag har tänkt på en sak, tänk om jag t.ex skulle vara och handla och så ringer en familj, då skulle det inte alls bli bra eftersom jag inte kan alla frågor i huvudet plus att jag vill ju skriva upp alla svaren! För det står att ibland så hinner inte CulturalCare lägga upp info på min sida innan en familj ringer, dom kan alltså vara lite snabba. Och det hoppas jag verkligen inte ;) Ne men det gäller ju för mig att plugga på mina frågor bara, för annars kommer jag säkert glömma bort det allra viktigaste.

Mina jävla utslag kliar fortfarande, jag kan bara inte fatta vad det är? Så irriterande bara! Imorgon ringer jag till vårdcentralen om det inte har blivit bättre, då får dom ta prover på mig, jag som HATAR sprutor =/ jag är ju t.o.m rädd för blodprov i fingret! Men jag måste ju.

Nehe nu ska jag spela lite rollercoaster till (nörd) sen så ska jag vara duktig och göra klart allt som måste göras :)

Ska lägga upp dagen VILL HA klädsel sen också,

Love Mikaela.

Söndag,

Som vanligt är ju uppe tidigt, alltså jag har varit vaken sen halv nio ;) Älsk ligger här brevid mig och sover, som vanligt är det jag som är uppe mycket tidigare än honom. (Haha, han hatar när jag säger : som vanligt!)
Söndag är det idag med, ej så roligt, eftersom det inte finns så mycket att göra en dag som denna. Fast vi ska ju iof. till Stefans mamma och äta lunch klockan ett, hon ska göra sin goda kräft- och räksoppa, mums :) Det är den godaste soppan jag någonsin har ätit faktiskt! Sen blir det åka hem och städa, ser ju förjävligt ut rent ut sagt! Usch vad jag är slarvig och lat ibland. Jaja, idag är det jag som måste iallafall! Där försvann ju några tråkiga timmar iallafall ;) Sen blir det troligtvis lugnt, bara vara hemma, kolla på tv, om det finns något att kolla på, annars sitta vid datorn!

Igår var ju jag och älsk som sagt på hockey inne i Linköping, Wibba hängde också med eftersom vi fick en extra biljett. Det var en mycket spännande match, rolig att se på :) Jag skrev  fel igår om Mora skulle vinna så skulle dom få spela i slutspel, men det stämmer ej! Dom var tvugna att vinna annars skulle dom hamna i kvalserien (rätta mig om jag har fel, haha) som Brynäs redan har gjort, men det vart oavgjort så kvalserien nästa för Mora! Gör inte mig något eftersom jag hejar på FÄRJESTAD!
Sen efter hockeyn åkte vi till Maxi och handlade lite gott, åkte hem, lagade mat och drack vin, sen kollade vi på en film och somnade gött efter den (eller jag somnade iallafall :) Det var en mycket lugn men trevlig lördag tillsammans med min älsk! Jag hade ju velat gått på festen men det var lite strulligt kan jag ju säga, men förlåt Frida!

Nehe nu ska jag väcka älsk, sen åka hem och hoppa in i duschen!

Love Mikaela,

Vill ha,



God morgon, själv har jag iof varit vaken i två och en halv timme så god förmiddag ;) Jag försöker ringa och väcka min älsk men det går inte, han är så morgontrött! Fast han får skylla sig själv eftersom han sitter uppe halva nätterna. Idag blir det ingen fest för min del iallafall, vill ju men det går inte. Istället ska jag åka till Linköping och kolla på hockey :) Jag har alltid tyckt om hockey! Själv hejar jag på Färjestad men idag får jag nöja mig med Linköping-Mora, det kommer nog bli en spännande match eftersom Mora måste vinna annars så får dom inte vara med i slutspelet. Men jag hejar ju självklart på Linköping idag :) Jag och älsk ska åka dit vid två, matchen börjar fyra så det blir lite lagom. Efter så vet jag inte vad som händer? Men det märks.

Idag har jag iallafall lagt upp Dagens VILL HA klädsel, oh jag vill ju verkligen köpa allt som jag har lagt upp men det går ju inte :( För att göra det måste man ha pengar, vilket jag inte har!
-Dagens favorit - Dom gråa jeansen ( Finns på www.modezine.com)

Det kliar fortfarande så det är jätte jobbigt, men bara jag har något annat att tänka på så går det bättre! Men orkar inte tjata mer om det nu. Måste gå och hänga upp lite tvätt och sen hoppa in i duschen, så ha en underbar lördag :)

Love Mikaela.

Så jobbigt fortfarande,

Det kliar så jävla mycket fortfarande, är sjukt jobbigt! Det är som röda rätt stor blåsor som kliar, och nyss kom det ut lite vatten från två stycken, kan det vara vattkoppor? Jag har haft det när jag var liten men jag har hört att det finns 1 % chans att få det igen, någon som vet något om det? Jag har köpt kortison salva men det hjälper ju inte, så snart får jag panik igen ;) Och nu känner jag att jag har fått en till precis vid knävecket, vad är det som händer med mig?!

Och älsk vet ju inte om han har haft vattkoppor innan så han vill inte komma till mig :( Jag känner mig ensam.
Sorry att jag klagar, men dom som har jobbigt med myggbett tänka då 100 gånger värre! Jag brukar själv få massor med myggbett som kan klia något så grymt mycket men det här är outhärdligt.

Påtal om aupair grejen, jag har fått en tid hos en privat läkare för hälsoundersökning den 17/3 :) Skönt, då får jag det gjort med! Kostar 600 kr och kanske plus moms, usch vad dyrt!

Får se om jag lägger upp Dagen VILL HA klädsel idag, det beror på om jag orkar.

Ha en rolig fredag allesammans,

Love Mikaela.

Det här går inte,

Jag tror jag dör! Det har aldrig kliat såhär mycket i hela mitt liv förut, jag får panik. Jag vaknade halv sex i morse av att jag låg och kliade på min ben, tack för knappt fyra timmars sömn! Det som är lite otäckt är att jag inte vet varför jag får myggbetts liknande utslag på mina ben och lite på ryggen?! Men jag lovar, detta är inte myggbett! Det skulle jag ha vetat så många gånger jag har fått myggbett, plus att det bara ploppa upp tre stycken till utslag igår kväll när jag satt vid datorn.
Nehe jag får väl ringa sjukvårdsupplysningen och se vad dom har och komma med för det här går inte, jag kan ju inte ens ha byxor på mig. Jag som ville ta en långpromenad idag igen i det fina vädret, men det går ju inte nu :(
Det som jag hoppas på nu är att det inte sprider sig till ansiktet eller nåt, om det skulle göra det så är det Mikaela som åker till akuten på dirr ;)

Idag så får jag väl vara hemma som vanligt då, tråkigt men sant! Spela lite tvspel älsk och jag, buzz får det bli då, älskar frågesports spel :) Ja just det, se på så ska det låta också, om det är några bra artister vill säga!

Nu ska jag ringa älsk och se om han har vaknat än, har han troligtvis inte ;) Och sen ringa pappa och se om han kan komma med nån förklaring om mina utslag annars får det väl bli sjukvårdsupplysningen.
Ha en bra dag i det fina vädret,

Love Mikaela.

Dagens outfit,



En mycket enkel och sommrig variation utav Dagens VILL HA klädsel :)
Dagens favorit- Linne med tryck (finns på www.laredoute.se)

Usch, jag har fått massor med utslag på mina ben som kliar som bara den, och det sprider sig också, var ju bara två på benet igår kväll, nu är det säkert tio stycken utslag! Och vet inte vad jag ska göra? Jag hatar verkligen sånt som kliar, fan säger jag bara! Det var inget roligt avslut på denna kväll, men imorgon är det fredag då får jag hitta på något roligt ;)

Nehe nu blir det att kolla på film, sov gott!

Love Mikaela,

God kväll,

Jaha då var redan klockan sex, dagarna bara springer förbi! Idag har jag läst massor med engelska, står riktigt bra och intressanta saker i boken faktiskt :) Tar upp det nån annan dag om vad det står, för det står riktigt bra grejer, yes ;) Och den som funderar på att åka som aupair till USA tycker jag ska ta chansen! Du är bara ung en gång i livet, tänka på det ;)
Det blev inget solande idag men jag och mamma var ute och gick med Chicco i 40 minuter i det fina vädret istället, mycket skönt har det varit idag :) Blir så glad när våren närmare sig!

Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga, känns helt tomt just nu, men jag kommer iallafall lägga upp Dagens vill ha klädsel lite senare ;)

Love Mikaela,

Dagens kläder,



Dagens VILL HA klädsel :)
Själv tycker jag att det är snyggt att bära ljusa kläder och sen sticka ut med något som pumpsen gör! Mycket snyggt :)  Dagens favorit- Dom lila pumpsen (finns på www.laredoute.se)
Måste bara köpa dom, billiga var dom så det gillar jag :)

Nu har jag suttit här alldeles för länge, har ju bara läst genom hälften utav papprena jag fick förut idag. 2/3 står på engelska iof så det tar ju lite längre tid att läsa då, fast det går mycket bra ändå :)

Nehe nu tänkte ta mig ett stort glas vatten och lägga mig i sängen och läsa vidare då!

God natt,
Love Mikaela.


Kan ju ge det ett försök,



Jag som inte har några pengar får väl lägga ut dagens VILL HA KLÄDSEL. Och min garerob har inte så mycket att erbjuda just nu heller så det får bli såhär, haha :) Blir bättre sen när jag kommer till USA, då kan jag visa upp min shopping :)
Men idag (onsdag) så vill jag ha på mig denna outfit (från top till tå), tror det skulle passa skit snyggt ihop iallafall :) Mm som sagt, vill ha!
Favoriten idag blir- Den blå/vit randiga skjortklänningen (finns på www.h&m.se)
Nehe dags att sova igen då, blir trött av att sitta här hela dagarna ;)

Min älsk kanske kommer och sover här i natt, woho :)

Love Mikaela,

Reklam,

Som ni ser har det dykt upp lite reklam idag på min blogg, jag tänkte att det skulle vara som en rolig grej att prova på, alltså att tjäna pengar på, funkar det inte så har jag ju iallafall provat :)

Idag är Chicco här och myser med mig, så fin våran söta lilla vovve, vi har ju honom ihop jag och min älsk men just nu bor han på heltid hos honom. Men idag fick jag ha honom :) Gör ingenting eftersom jag ändå inte gör så mycket på dagarna ;) Så idag har jag bara myst och så med Chicco, inte gjort så mycket mer. Jo, mamma och jag var och sola förut, mycket skönt och behövligt! Jag tror inte jag kan bli mycket vitare än vad jag är just nu, haha ;) Dt blir nog att sola imorgon också, om jag har råd vill säga ;)

På lördag är jag bjuden på fest hemma hos Frida :) Fast vet inte om jag kan gå än, vill ju det eftersom det har varit bestämt en bra stund men jag har inga pengar till det! Men får prata lite mer om det senare i veckan.

Nu kom mamma in med posten, jag har fått ett brev från cultural care där det står att jag är antagen till programmet :) Jag har fått ett konto på deras hemsida där jag ska börja matchas direkt, dock senast sex veckor innan mitt preliminär datum, och det är ju snart :) Oh vad glad jag är nu! Nehe då var det dags att sätta sig och läsa fyra papper med info, tre papper om försäkring, en handbok, en workbook och lite annat smått och gott :) Nu är kvällen räddad, haha :)

Skriver senare ikväll och berättar lite information :) Ha det bra,

Love Mikaela,

Vilken idiot,

Nu blir jag både arg och ledsen, vad i helvete tänker en del med? Gick in på aftonbladet.se för att läsa lite i Sofies mode men det första jag ser är en artikel om en marinsoldat som kastar iväg en hundvalp i en ravin! Fy fan säger jag bara för såna idioter, hur kan man? Är dom så hjärntvättade av allt krig att dom inte fattar vad dom håller på med eller? Jag menar en vanlig människa (hoppas jag) ska ha så pass mycket vett och samvete att inte göra en sån idiot sak! Det är ju inget att skämta om direkt! Jag blir så arg att det bara kokar i hela kroppen på mig, usch! Men det är ju så synd om valpen att jag egentligen bara vill gråta också. Jag verkligen hatar djurplågeri! Fan för dom människorna som gör något sånt.
inte in och kolla på videon på aftonbladet om ni är känsliga, jag önskar jag inte hade gjort det.


Där ni,

Nu är jag klar, eller nästan iallafall ;) Vill bara inte ha den där orange-gula färgen där man trycker på kommentera osv. Irriterande, men jag vet inte hur jag kan byta den? Nån som vet? Men annars är jag rätt nöjd, fin och enkel design. Jag hittade faktiskt en blogg sida, DesignHjalp.blogg.se, där jag fick all hjälp med var och hur man skulle trycka ;) Annars hade jag inte klarat av det, haha. Så tack så mycket!
Men vad tycker ni om min sida? Kommentera gärna!

Lika fint väder ute idag också, så härligt är det att våren är här :) Jag blir så mycket gladare.
Jag går fortfarande och väntar på att dom från kontoret i Sthlm ska ringa, trodde dom skulle ringa igår men så vart det ju inte. Och nu har ju halva dagen gått så ring nu :) Annars gör jag inte mycket, tar det lugnt och förbereder mig inför att prata engelska, haha ;) Borde städa, men är jag ju så slö och föresten är det så tråkigt
 
- Det känns som om du är 1000 mil ifrån mig,

Love Mikaela.

Fixar,

God kväll, just nu håller jag på att fixa med min blogg, och som ni ser så är den inte riktigt klar än. Ha tålamod, jag är ju faktiskt nybörjare på det här ;) Börjar bli lite små trötter nu, så jag går nog och lägger mig nu och fortsätter imorgon istället. 

Love Mikaela,

Hej och hej då,

Jag blir knäpp på mitt internet, det funkar inte! Har inte funkat sen igår kväll, men det funkar i vardagsrummet och i Sandras rum, orättvist ;) Idag har jag och mamma suttit och pratat om USA, om allt mellan familj till pengar. Fortfarande är det så jobbigt det där med pengar, men det löser väl sig, hoppas jag!

Jag måste vara den slöaste personen nånsin just nu! Har inte ens duschat idag, ska göra det nu, jag lovar :) Iof så har jag inget att göra så det känns ju så onödigt, men skönt efteråt. Jag får väl hänga med mamma och handla om inget annat, tråkigt det med men bättre än att bara sitta hemma. Fin fint väder har vi idag i lilla Motala, det går inte att klaga på, det är så härligt!
Ikväll blir det väl lugnt, kanske träffa älsk en sväng! Annars så får jag bara gå och vänta på att dom från kontoret i Sthlm ska ringa så jag kan få mitt konto :)

Duschen väntar,

Love Mikaela,


M&M

M&M

Ja just det, Martina åkte till Mallorca idag. Hon ska spendera sina närmaste två veckor där nere, hon ska gå en reseledarkurs, roligt för henne! Ne då, jag är inte avundsjuk ;) Jag menar jag ska ju vara hemma i kalla, gråa Sverige för att vänta på att telefonen ska ringa, woho :)

Love Mikaela,

Roligt, eller inte

Dagarna bara springer förbi, redan tråkiga söndag! Igår gjorde vi ingenting, jag somnade vid elva eller nåt, var så trött! Och idag så har jag inte gjort någonting heller, bara tagit det lugnt och det kommer väl fortsätta.

Jag är så arg på mig själv, min kamera är ju så sönder den bara kan vara och det kommer ju inte gälla på garantin kan jag lova och jag har ej råd att köpa nån ny kamera nu! Det är ju lite annat som ska betalas nu om vi säger så. Fan också! Jag är ju helt otrolig alltså, kan jag bara inte lära mig att inte ha med såna dyra saker ut eller?! 
Jag som älskar min kamera, och precis fått tillbaka den, ah! Men gjort är gjort vad ska jag göra åt det nu? Men det är ju inte roligt alls om jag säger så.

Fick reda på av min handledare (eller vad man ska kalla henne) att det kan börja ringa familjer redan den här veckan eller så kan det dröja tre till fyra veckor. Hoppas denna vecka så jag får det överstökat, kommer vara jätte nervös när första familjen ringer! Men jag är lite förberedd med frågor och så iallafall :)
Imorgon ska jag ringa vårdcentralen och se om jag kan få komma dit eller om jag måste ringa en privatläkare, jag tror faktiskt att jag måste ringa privatläkare jag. Dyrt, men jag har ju inget val direkt.

Nehe nu ska jag kolla på film, ha det.

Love Mikaela,

Så var det med det,

Helt otroligt, redan 1 Mars idag. Allt går ju så j*vla fort, snart ska ju jag åka och allt med! Nervöst men roligt :)
Idag har jag varit lite bakis, bara legat i soffan och kurerat mig. Skönt har det varit iallafall :)
Det blev ju lite längre igår än en after work kan jag ju säga, haha men det är som vanligt ;) Först var jag på lyckan med pappa, sen åkte vi till harrys med Sandra, sen vid tolv  gick Sandra och jag vidare till hugo där vi träffade våra kära kusiner, Adam, Simon och Dennis. Mycket trevligt var det, bara att jag blev lite för fuller mot slutet! Kommer inte ihåg att jag åkte taxi hem med Adam, usch! Men det var ju snällt utav honom att jag fick åka med iallafall, jag menar han bor ju ändå i Vadstena plus att det blir en omväg att skjutsa mig först.

Nehe nu ska jag lägga mig i soffan igen och bara götta mig :) Skriver mer imorgon.

Love Mikaela,


RSS 2.0