...

Orkar icke mer, allt ar helt fel och det kanns som om jag har hela varlden emot mig. Kanns som om det kvittar just nu vad jag an gor.
Usch nu blev for mycket, jag kanner mig helt lost.

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej Mikaela!

Anledningen till att jag läser din blog var för att en vän till mig behövde hälp att förstå några rader.

Han hade nämligen antagit sig att översätta en blog från svenska till engelska.



Jag tyckte texten såg väldigt personlig ut, nästan som ett brev och sökte upp den på nätet, och det var alltså din blog.

Jag vill inte nämna några namn här, men efter att ha läst vidare i din blog verkar det vara gubben du bor hos som vill ha bloggen översatt.



Jag vill mest kolla med dig först, man vet ju inte ifall du är med på det, men jag tyckte det verkade lite konstigt, han kan ju bara fråga dig vad det står, eller?



Vill inte göra dig upprörd, men tänkte att du hade rätt att veta.



Du kan maila mig om du vill veta mer, eller om du kan bekräfta att du vill ha sidan översatt så jag kan säga åt min kompis att det är okej.



/Malin

2008-06-06 @ 06:05:58
Postat av: mamma

Hej gumman, var inte ledsen det ordnar sig! men du kolla det här med vem som vill ha översatt din blogg det är väl Steven antar jag, lite konstigt eller? Han vill väl veta vad du skriver om dom :(

Du vi här hemma älskar dig och det måste du ju veta att vi gör eller? Jag vet att det kan kännas jobbigt ibland men ingen är väl emot dig, och du ska veta att Stefan älskar dig med :)Ha det så bra nu så hörs vi någon dag.

2008-06-06 @ 08:08:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0